Beach og EM-bold i Hafnia-hallen Søndag 16/6

Skal du også se EM-bold på storskærm søndag 16/6 - men i tvivl om hvad du skal inden?

Vi har din ryg - sammen med Hafnia-hallen inviterer vi på beach-hygge med uformelt stævne efterfulgt af fællesspisning og en øl eller vand. Hafnia-Hallen er lukket for andre aktiviteter på dagen, men du og dit hold kan blive en del af en lækker dag med både beach og EM-bold.

Vi spiller i to rækker; enten med 4 spillere på holdet, eller med 2 spillere på holdet. Alle hold spiller mix, og vi spiller korte kampe i uformelle rammer, så vi kan få spillet så meget som muligt. Formatet er simpelt - vi sætter de første kampe op, så vi alle får spillet mindst 3 kampe og herefter er der fri udfordring mellem holdene, så længe vi har banerne. Tilmeld dig holdene herunder. Alle deltagere skal tilmelde sig. Ved tilmelding dkal du angive holdnavn, som du deltager på - så har vi styr på antal hold i hver række. Vi spiller i en 4-personers begynder/letøvet-række, og i en 2-personers letøvet/øvet-række. Vi åbner for 16 pladser til 2-personers rækken, og 24 pladser til 4-personers rækken. Du er sikret 3 kampe i hver række. Der er præmier til holdet med den bedste roligan-udklædning i begge rækker!

Med din tilmelding er du sikret deltagelse i 3 timers beach-hygge, adgang til storskærmsvisning af Danmark-Sloveninen, fællesspisning og en øl eller vand. Hver tilmelding giver adgang til Hafnia-Hallens storskærms-arrangement mellem 17:00 og 20:00. I kan tilmelde jer mere end 4 spillere per hold, men kun spille 2 eller 4 ad gangen. Du kan tilmelde dig her; https://www.kustudenteridraet.dk/boldspil/beachvolleyball/beach-og-em-bold-i-hafnia-hallen-soendag-166/

Forplejningen på dagen er Hafnia-Hallens klassiske menu, sandwich, panini, salater eller du kan besøge EM-Madhjørnet med flæskestegssandwich, pølser på grillen og chili con carne.

Det er ikke muligt at skifte eller afmelde sig Beach og EM-bold i Hafnia-hallen.

Hafnia Hallen EM Storskærm KU Studenteridræt