KSI Julemix Beach Open '23

 

Skal dit hold være dronninger og konger af julestranden lørdag 9/12? 

 

Så skal I tilmelde jer KSI Julemix Beach Open '23, hvor du og holdet får mulighed for at prøve kræfter mod andre af foreningens mange beachvolley - og volleyballspillere.

Turneringen spilles med 4 spillere på hvert hold, og altid med mindst en dame-spiller på banen ad gangen. Turneringen spilles i den dejlige varme på Hafnia-Hallens indendørs beachbaner mellem kl. 10:00 og kl. 16:00. Men det er helt ok at holde ørerne varme med en nissehue!

Under turneringen er du kun er en enkelt lækker hævning fra forfriskninger fra cafeen og mulighed for omklædning før og efter jeres dag i sandet.

 

Turneringen er åbne for alle interesserede med 5 holdpladser i begynder/letøvet-rækken, og 8 holdpladser i letøvet/øvet-rækken. Alle hold er sikret mindst 4 kampe på dagen.

 

Praktisk:

Antal spillere: 4 spillere på banen, og altid mindst en dame-spiller. Der må gerne skiftes ud i løbet af kampen, så længe at reglen om en damespiller på banen overholdes.

Vi dømmer selv: Holdene dømmer selv kampen, og er der tvivl om en dom, så spilles bolden om.

Kamplængde: Alle kampe spilles som et sæt til 21, undtagen rækkernes to sidste finalekampe, der spilles bedst af 3 sæt til 15.

 

Mødetid

En holdrepræsentant skal tjekke holdet ind senest 9:45.

 Tilmelding:

Tilmelding til stævnet foregår ved at en enkelt holddeltager tilmelder sig (link længere nede på siden) en af turneringens rækker og angiver jeres holdnavn. Den tilmeldte modtager kvittering med det samme, og yderligere information om stævnet i ugen op til stævnet. Er den tilmeldende spiller studerende ved KU koster deltagelse 120 kroner. Er tilmeldende spiller ikke studerende, koster holdets deltagelse 200 kroner. Tilmelding kræver oprettelse af profil hos KU Studenteridræt, hvis man ikke allerede har en. 

 

Pris som KU Studerende: 120 kroner.

Pris for ikke-studerende: 200 kroner.

Det er ikke muligt at afmelde holdet efter tilmelding.

 

(Obs.: Tilmelding sker længere nede på siden

I har spillet en sæson eller to på et af KU Studenteridræts hold, og er ikke helt sikre på alle slag, men kender godt grundteknikken og spillets regler.

 

I er sikre i jeres slag, server sikkert over nettet og kan variere jeres angreb. I er sikre i sandet og har spillet flere sæsoner i KU Studenteridræt eller i klub.