Futsal

Hvad er futsal?

Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra klassisk indendørs fodbold, som de fleste kender.

  • I futsal spiller man, i modsætning til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere kerne, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget, og derfor er nemmere at kontrollere. 

  • Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark, når man starter. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet.

  • Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også har de almindelige håndboldmål. En kamp består af to halvlege af 20 minutter, og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen ad gangen. 

  • Der trænes grundlæggende tekniske øvelser med henblik på at opnå individuelle færdigheder til brug i det færdige spil samt spiløvelser for at fremme den taktiske forståelse. Forsvars- og angrebskombinationer bliver præsenteret, praktiseret og tilpasset jeres niveau.

  • Udover de fysiske, tekniske og taktiske færdigheder arbejdes der med spilsystemer, løbebaner og placering på banen. Endvidere vil der være fokus på tempo, opdækning og presfodbold tilpasset jeres niveau. De psykologiske aspekter inddrages løbende, og der coaches individuelt såvel som kollektivt.

Så hvad venter du på? Tilmeld dig futsal, og bliv en del af fællesskabet!

Futsal - Kvinder (Begynder/Letøvet)

Holdet for begyndere og letøvede er for dig, der har ingen eller kun sparsom erfaring med futsalspillet. Sæsonen starter stille og roligt, hvorefter der bliver bygget på fra gang til gang. Der trænes grundlæggende tekniske øvelser med henblik på at o...
Læs mere

Se hold

Futsal - Kvinder (Øvet/Rutineret)

Øvet/rutineret hold er for dig, der har et indgående kendskab til futsalspillet. Her er det et krav, at du har en grundlæggende forståelse for spillet og reglerne. Udover de fysiske, tekniske og taktiske færdigheder, arbejdes der på øvet/rutineret ho...
Læs mere

Se hold

Futsal - Herre (Letøvet/Øvet)

Futsal for mænd er åbent for alle niveauer. Det er værd at bemærke for alle vores fodboldinteresserede, at futsal er tilbuddet til jer, eftersom vi ikke tilbyder "traditionel fodbold". Der er en stor chance for, at du vil kunne lide futsal, hvis d...
Læs mere

Se hold