Roundnet

Hvad er roundnet?

Det er intenst, sjovt, let at lære, og muligt at spille stort set alle steder!

Spillet er helt nyt i Danmark, og holdet er et af de første muligheder for fast at træne spillet, hvor fokus bliver på at lære spillets forskellige elementer gennem øvelser, småspil og kampe. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i hver enkelt spillers forudsætninger, og holdet er åbent for alle, der er motiverede og er klar på at have det sjovt med roundnet!

Holdet er for alle os, der har lyst at møde spillet for første gang, og til at lege med at lære spillets regler og finesser. Er du nysgerrig på roundnet/spikeball, så bliv inspireret af Tobias Hejgaards Jensens smukke film fra DM2022 i roundnet her, og læs lidt om reglerne her.

Vi træner i tre måneder indendørs i Hafnia-Hallens Multihal i perioden september - november. Holdet undervises på engelsk af Louisa Washburn. 

Bemærk:

  • Det er ikke muligt at afmelde sig korte hold, ture og kurser. Dette er gældende for roundnet-holdet.

 

Roundnet

Roundnet - eller spikeball som du sikkert kender det som - er spillet, som du spiller med en makker, og hvor det handler om at udspille modstanderne gennem kombinationer af smartness, fart og tricks. Du bliver klar til meget mere sjov i parken eller ...
Læs mere

Se hold

Prøv Roundnet i 3 måneder til SU-venlige priser