Afro Contemporary - sommer

Kom og dans på vores Afro hold. Holdet tager udgangspunkt i traditionelle vestafrikanske danse og dansebevægelser. Du får garanteret sved på panden og smil på læberne!

Underviser er danser og koreograf Alkhaly Camara, som er vokset op i Guinea Conakrys berømte gadedanskultur og har en professionel baggrund i traditionel vestafrikansk dans samt moderne danseteater. Alkhaly er en energisk og glad lærer, som er god til at tage udgangspunkt i de enkelte elevers niveau. Han er meget fysisk og god til at vise bevægelserne tydeligt og med tålmodighed. Alkhaly er også god til at tilpasse niveauet, så det passer til alle, men samtidig er han ret ambitiøs på sine elevers vegne – du bliver med garanti udfordret! Undervisningsformen er professionelt sammensat og varieret, med opvarmning, bevægelser i diagonal, teknik, koreografier og en masse danseglæde!

Afro Contemporary & Street Fusion (Som)

Vores Afro Contemporary & Street Fusion-hold er et energisk afrodans-hold, hvor bevægelser fra moderne dans med udgangspunkt i traditionelle vestafrikanske dansebevægelser blandes med vestafrikansk street dance. Dette hold er et udtryk for den man...
Læs mere

Se hold