Cardio Cross

Styrk din udholdenhed og kropsstyrke

Cardio Cross er til dig, som ønsker fokus på udholdenhed og en udfordrende træning. Du kommer både til at få høj puls og syre i musklerne, da vægt og intensitet varieres gennem træningen. Træningen er inspireret af crossfit og der vil både være øvelser med egen kropsvægt, kettlebells, makkerøvelser samt intervalløb.

Cardio Cross

Træningens 90 minutter betyder, at vi har tid til at fokusere på at lære den rette teknik samt mobilitetsøvelser for at opnå en skadefri træning. Træningen foregår som udgangspunkt i KF9-Hallen, men tillader vejret det, så rykker vi udenfor. Ikke n...
Læs mere

Se hold

cardio cross træning exercise københavn copenhagen

Træningens 90 minutter betyder, at vi har tid til at fokusere på at lære den rette teknik samt mobilitetsøvelser for at opnå en skadefri træning.   Træningen foregår som udgangspunkt i KF9-Hallen, men tillader vejret det, så rykker vi udenfor.   Ikke nok med at træningen skal være lærerig og udfordrende, så skal den også være sjov. Derfor lægges der også vægt på det sociale, hvor vi bl.a. har en hyggelig lille kakao-ordning efter hver træningsgang, når forholdene tillader det (igen).  

Din deltagelse på Cardio Cross giver dig også adgang til den fælles lørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag, Nørre Allé 57, kl. 13:00-14.00.