Funktionel Styrketræning

Vil du lære god styrketræningsteknik?

Du har ambitioner om at styrketræne fast i løbet af ugen, men ved ikke lige hvor du skal starte?

Funktionel Styrketræning hos KSI er for alle – mand som kvinde - som gerne vil prøve kræfter med bl.a. kropsvægtstræning, balance og koordinationsøvelser. Du udfordres på teknikken samt i introduktionen af nye øvelser, og der fokuseres på kropsbevidsthed, mobilitet og styrke i forskellige positioner.

I sommersæsonen er vi primært udendørs; enten ved Institut for Idræt eller i Fælledparken. Der undervises i en række kropsvægtsøvelser, og træningen har bl.a. til formål at forberede dig til hovedsæsonen og fitnesscentret. Der er garanti for, at mange af øvelserne vil være nye og udfordrende for dig - også selvom du er garvet fitness-gænger.

Sæsonen er altså for dig, som ønsker et hav af variation i og inspiration til din træning, og som kan lide at bevæge dig i den friske luft.

 

Din deltagelse på Funktionel Styrketræning giver dig også adgang til den fælles lørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag, Nørre Allé 57, kl. 13:00-14.00. I august er der grundet renovering kun lørdagstæsk 19/8 og 26/8.

Træningspause og opstart i august: Grundet ferie og renovering på Nørre Allé er der ingen træning i juli måned og første træning i august er onsdag 16/8.

Funktionel Styrketræning

Funktionel Styrketræning hos KSI er for alle – mand som kvinde - som gerne vil prøve kræfter med bl.a. kropsvægtstræning, balance og koordinationsøvelser. Du udfordres på teknikken samt i introduktionen af nye øvelser, og der fokuseres på kropsbevids...
Læs mere

Se hold

KU Studenteridræt Funktionel Styrketræning København Crossfit