Multisport

Tag med på idrætsopdagelse hver lørdag!

Idrætsverdenen er fyldt med hav af muligheder og fantastiske oplevelser - som du skal introduceres til!

I sommersæsonen åbner vores helt nyt multisport-hold, der giver dig muligheden for at prøve nye sportsgren hver uge i 8 uger! Vi skaber de bedste rammer for, at du kan få en sommer med nye oplevelser, fede udfordringer og et sjovt træningsfællesskab!

Du får hver gang to passionerede trænere på holdet for at sikre, at alle får den bedste oplevelse på lige præcis det niveau, de er på. Multisport kræver ingen erfaring og alle kommer til at opleve at være begyndere i løbet af de 9 uger. Det eneste, du skal have med, er normalt træningstøj, badetøj og mod på at få nye oplevelser.Holdet undervises af passionerede undervisere, der brænder for at gøre dit møde med nye discipliner til en fest. Så hvis du har lyst til at lære mere om dig selv og din krop, og have det sjovt i et fællesskab, hvor vi udforsker idrætsverdenen sammen, så er det her holdet for dig!

Træningsplanen for de 8 uger i maj og juni inkluderer; boldspil, parkour, krydsfit og yoga, dans, selvforsvar, bouldering og strandsport.

 

Multisport

Multisport er din din chance for at møde nye discipliner hver uge sammen med dedikerede trænere i et unikt idrætsfællesskab med fokus på at opdage, lære og have det sjovt sammen.

Se hold