Kung Fu

Hvad er Kung Fu egentlig?

Kung Fu er skak med kroppen. I Kung Fu søger man - med simple og snedige bevægelser - den hurtigste vej til at overvinde fysisk overlegne modstandere og manøvrere i kamp mod flere.

 

Skal du prøve kræfter med Kung Fu til SU-venlige priser?

Kung Fu

Deltagerne vil opøve koncentration, koordination, kondition, balance, styrke, nærvær og taktil opmærksomhed. Kung Fu er en helt unik tilgang til kampkunst, der bunder i ældgamle indsigter. Vi træner i et trygt og afslappet miljø. Holdet er for alle.

Se hold

kung fu copenhagen university students studiepris københavn kampsport
kung fu copenhagen københavn

I Kung Fu-undervisningen lærer du, hvilke fascinerende muligheder kroppen rummer samt sjove, intelligente og flydende bevægelsesmønstre i konteksten selvforsvar.  Kung Fu skal opfattes som krops– og hjernegymnastik, men er samtidig et komplekst spil med muligheder, regler, rammer og taktiske overvejelser.   I løbet af sæsonen vil begynderne lære at håndtere alle hyppige selvforsvarssituationer. De øvede elever træner avancerede angreb og de højeste former: Slangestil, trædukkekraft, våben og klæbende hænder.

Deltagerne vil opøve koncentration, koordination, kondition, balance, styrke, nærvær og taktil opmærksomhed. Kung Fu er en helt unik tilgang til kampkunst, der bunder i ældgamle indsigter.  Vi træner i et trygt og afslappet miljø.

Undervisningen består typisk af:

  • 15 min.: Øvelser og former, der giver øget bevægelighed og fleksibilitet samt forbedrer koordination, rytme og præcision 
  • 65 min.: Kung Fu teknikker og real-life applikationer 
  • 30 min.: Kampsports Power Workout 
  • 10 min.: Yoga udstrækning + teori