50% af prisen på 8 måneders-hold

D. 23. november 2022.

Kategori:

Vi har skåret i priserne på vores sæsonhold. Faktisk har vi halveret priserne, så du får hele 50% rabat! Vi er snart halvvejs igennem sæsonen, og det er kun fair, at du betaler halv pris!

Prisen er faldet med 50% på alle 8 måneders hold - 4 måneders træning til den helt skarpe pris! 

Har du lyst til at blive en del af et trygt træningsmiljø, hvor du har faste træningstider og kender dine holdkammerater og trænere? Halvdelen af sæsonen er næsten gået, og derfor halverer vi prisen for vores hold på 8 måneder. Det giver en skarp pris på deltagelse i sæsones sidste fire måneder, og en perfekt mulighed for at prøve en ny aktivitet fra januar og fire måneder frem. Se alle mulighederne her i toppen af siden under vores kategorier eller brug "Find din Aktivitet"-funktionen.

Priseksempler:

  • Basketball, begynder; 375 kroner for 4 måneder med ugentlig træning og adgang til fribasket hver fredag og søndag - læs mere om vores baskethold her.

  • Hiphop Contemporary Mix, 450 kroner for 4 måneder med ugentlig træning og adgang til lørdagsdans - læs mere om vores hiphop-hold her.

  • Krydsfit, alle niveauer; 400 kroner for 4 måneder med ugentligt træning og adgang til fællestræninger hver lørdag - læs mere om vores krydsfit her.

Svømmehallen på Nørre Allé har jo været underlagt planlagt renovering, men nu kan vi endeligt kan komme i vandet igen. Læs mere om svømning i KSI her.

Vi ses til træning!