Kontingent - Hvad skal du betale

KU Studenteridræt er en forening. Kontingentet er betaling for et medlemskab, og ikke for en bestemt mængde træning og alle beløb vedr. hold er derfor momsfrie.

Som udgangspunkt er der ingen fortrydelsesret på købte ydelser såsom kontingenter, holddeltagelser o.l. (se evt. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12" ).

I KU Studenteridræt kan du dog både flytte og afmelde hold - kontakt KSIs administration

Når du tilmelder dig hold/ture/kurser i KU Studenteridræt, er der følgende beløb at betale:

1. Medlemsskab

180 kroner - dette medlemsskab betales én gang pr. kalenderår i hovedsæsonen og gælder 1. september - sidste søndaga i august.

Medlemsskabet betales i forbindelse med tilmeldingen til første hold/tur/kursus.

Sommersæson - Tilmelder du dig kun hold i sommersæsonen, er medlemsskabet 80 kroner og gælder fra tilmeldingstidspunktet til og med sidste søndag i august.

2. Holdkontingent

Holdkontingentet varierer og fremgår ud for hvert hold/tur/kursus, du tilmelder dig. Holdkontingentet dækker træningsperioden på holdet.

3. Ej studerende afgift

Ej studerende afgift betales udover holdkontingentet af alle ikke-studerende/ph.d.- studerende for hvert hold, tur/kursus, du tilmelder dig.

4. Ej KU-studerende afgift

Ej KU-studerende afgift betales udover holdkontingentet af alle medlemmer, som er studerende, men som ikke er KU-studerende.