Adventure Race

Adventure Race-holdet (AR) giver dig en mrga varieret træning med masser af eventyr!  

Adventure Race kombinerer nemlig en række seje udendørsdiscipliner som du kommer til at prøve kræfter med:

  • Orientering
  • Terrænløb
  • Mountainbike
  • Kajak
  • Klatring
  • Surprise-disciplin (kunne f.eks. være rulleski)

 

Indhold

Adventure-race handler om at komme fra A til B sammen med sit hold, ved hjælp af kort og kompas og en masse spændende måder at bevæge sig på:

Løb gennem skov, klatring i træer, svømning, mountainbike på grusstier, vandring og løb langs kysten med mere. Det er typisk det hold med bedst samarbejde, som kan støtte hinanden ved kriser og problemer, der vinder et AR-løb!

Mødested og program

Læs i fanen Program, hvad træneren har i godteposen af spændende AR-træning til holdet og hvor du skal møde til træning de enkelte gange.

I træner 2 timer hver gang, fra kl. 17-19 - se venligst bort fra at der af løntekniske årsager står kl. 17-20 i holdskemaet.

Udstyr

Læs i fanen om Udstyr og Sikkerhed, så du ved hvordan du bedst er påklædt og hvilke sikkerhedsforhold I skal overholde sammen.

Holdånd

Træneren vil koordinere at de der har lyst, kommer ud og prøver nogle rigtige adventure-race sammen, hvilket skaber god hold ånd. Typisk koordineres det på AR-holdets facebook gruppe. Her kan man også koordinere at låne udstyr af hinanden! Holdet kan nemt – før! AR-Løbet - søge om støtte fx til Løbsgebyrer i KSI Arrangementspulje 

Det forventes, at du møder op til flest mulige træningsgange med henblik på at skabe kontinuitet i din egen træning og for at udvikle den bedst mulige holdånd.

Krav og niveau

Der er ikke nogen krav til deltagerne udover, at de skal være friske på at lære nye outdoor-discipliner og træne udholdenhed i alt slags vejr. Har du adventure-race erfaring i forvejen, vil du typisk få mere ansvarsfulde roller fra starten af. Og du kan gå efter at forfine form, teknikker og hastighed - rettet mod løbsdeltagelse og forbedring af person- og teamresultater.

Træningsperioder

Holdet har træning i september og oktober samt i marts og april - i november til februar er der vinterpause.

Adventurerace - begynder/letøvet

Tilmelding Adventure Race:

Se hold

KU Studenteridræt Adventure Race