Trail Løb

Trail-løb - sjov løbetræning i naturen!

  • Trail løb er din mulighed for at bevæge dig i skøn dansk natur. Vi komme til at lege, løbe langsomt, løbe stærkt, løbe langt og bakke hinanden op og det er intet problem, hvis du har ikke løbet Trail før! Træningen vil blive differentieret, så både nye løbere og løbere med mere erfaring bliver støttet samt udfordret.
  • På holdet starter vi ud med simpel trail-løb teknik og forskellige lege for at lære hinanden at kende. Vi øger progressionen fra uge til uge, så vi kommer til at blive gode venner med "bakke", lære hvordan vi kommer godt op og ned ad en bakke.: Vi vil arbejde med kropsposition, landing, cadence og sighting. Så der vil være en god blanding af aerobic og anaerobic arbejde og mulighed for at løbe med pandelampe senere i sæsonen.
  • Trail-løb er en fantastisk måde at bruge tid i naturen sammen med andre. Du kommer væk fra København og få lov til at undersøge smukke steder hver uge som du kan vise til dine venner om weekenden. Let's go!
  • Til sidst, hvis man er frisk så vil der også være mulighed til at deltage i et Trail-løb arrangement (kortdistance) for at se, hvor god man har blevet!
  • Man kan søge om tilskud i forbindelse med deltagelse i trail-løb-konkurrencer i KSI Arrangemenstpulje

 

Træningsperiode i sommersæsonen 2022

  • Torsdage, 17.00-19.00,  9/6-25/8 (begge datoer inkl.), undtaget juli (ferie).

Trail Løb (Som)

På holdet starter vi ud med simpel trail-løb teknik og forskellige lege for at lære hinanden at kende. Vi øger progressionen fra uge til uge - så vi kommer til at blive gode venner med "bakke" - lærer hvordan vi kommer godt op og ned ad en bakke....
Læs mere

Se hold

Løb og Styrke (Som)

På Løb og Styrke-holdet får du: - en inspirerende og varieret løbetræning med udgangspunkt i dit niveau et godt træningssammenhold - fælles styrketræningsøvelser og afslutningsudstrækning og -hygge (frugtordning). - Vi træner på spændende løberut...
Læs mere

Se hold