Skiture

Tag med på Alpinskitur i uge 5 til Kvitfjell, Norge eller Langrendsskitur (fjeldski) i uge 6 til Jotunheimen, Norge

Begge ture har

 • hele 8 dage på ski
 • transport med bus (CO2 besparende)
 • tilbud om instruktion hver dag (alle niveauer)
 • fede naturoplevelser
 • uforglemmeligt skiløb, skihygge og fællesskab

Mangler du udstyr til turene kan du få KSI rabat her

Se fotos og videoer fra tidligere ture på KSI Ski Facebook-gruppe

 

 _____________

Alpinskituren til Kvitfjell (uge 5) - begyndere-øvet

- vi bor på et Olympisk-hotel!

På turen i uge 5 er der forskellige workshops, hver dag. Workshops lægger vægt på det sjove med fælles opvarmningslege, basisinstruktion for begyndere, postløb, bål i sneen, hopteknik, køre baglæns m.m., men også på mere krævende øvelser i store skærende sving, kortsving, sort-piste-teknik, offpiste-basics, portkørsel og køre-på-et-ben. Undervisningen vil rykke dine teknikker et godt stykke i den rigtige retning, uagtet dit niveau! Workshops er frivillige. Man kan også vælge fx at køre selv en formiddag og bare mødes med gruppen ved frokostvarmestuen og deltage i eftermiddagens workshop.

Kvitfjell, som blev bygget til vinter-OL i 1994, er en cool skidestination med verdens stejleste styrtløbsløjpe (meget ”sort”), men er også et rart og hyggeligt sted og uden liftkøer, da de har overkapacitet på lifterne. Turen/kurset foregår som en social fællesrejse, hvor alle har en aftensmads-og en morgenmadstjans. Vi fylder hele hotellet op, og kan slå os løs: Bage vafler, når vi kommer retur fra pisten og have bezzervizzerspil liggende fremme fra dagen før. Der er bordfodbold og sauna i kælderen. Om aftenen fortæller trænerne om morgendagens workshops. 

 • Mødetid ved Herlev S-tog station:  Fredag, 27.  januar 2023, kl. 20.00 - kørsel i komfort-bus og ankomst til morgenmad på hotellet (inkl.).
 • Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Søndag, 5 februar 2023, kl. ca. 07 om morgenen.
 • Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi og fuld pension. 
 • Påklædning, Skileje og liftkort:  Læs i Pakkelister til venstre for teksten her.
 • Vegetar, buspladsønske? : Læs i fanen om dette.
 • Uforpligtende infomøde:  22. november 2022, kl. 18-19 i KSIs Fællesrum, Nørre Allé 53
 • Tilmeldingsfrist:  bemærk ALLEREDE 18. december 2022.

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

 

 ______________

Langrendsskituren til Jotunheimen (uge 6) - begyndere-øvet

- vi bor på legendariske Gjendesheim fjeldstue!

I uge 6 tager vi traditionen tro den berømte turisthytte Gjendesheim i Jotunheimen National­park, hvor vi skal ud og udforske terrænet på fjeldski. Fjeldski er lidt breddere langrendsski og som har med stålkanter. Vi tager på både kortere og længere dagsture og topture hver dag. Turene suppleres med træning i basis-langrendsteknik for dem der er nye på, ski-orientering (kort, kompas, GPS m.v.), bygning af snehule, sneskovandring, skredfarevurdering, isfiskeri, mad på bål, voksning af ski, skilege med mere.

Hver aften efter aftensmaden fortælles om morgendagens spændende ture og workshops, som man melder sig på, hvis man da ikke vil gå tur selv. Turen er en social fællesrejse, hvor alle har en aften-/morgenmad­stjans. Der er typisk hygge efter dagens tur, enten med udendørs dampbad, rulning i sneen og/eller med pejsehygge om aftenen efter lækker 2-retters menu. Måske en pandelampetur i måneskinnet. Der er altid fest den sidste aften!

Den første aften vil der blive en grundig introduktion til områdets turmuligheder, og hver aften bliver der en "turbørs", hvor deltagere kan mødes for at planlægge evt. egen-ture.

Skileje: se Pakkelister.

 • Mødetid ved Herlev S-togs station: Fredag, 3. februar 2023, kl. 20.00. Kørsel forgår i komfort-bus med ankomst lørdag formiddag efter morgenmad på vej-restaurant (inkl.).
 • Hjemkomst ved Herlev S-togs station: Søndag, 12. februar 2023, kl. ca. 07 om morgenen.
 • Deltagergebyret inkluderer: Transport, instruktion, logi og fuld pension. 
 • Påklædning og Skileje : Læs i Pakkelister-fanen til venstre for teksten her.
 • Vegetar, buspladsønske? : Læs i fanen om dette.
 • Uforpligtende infomøde:  22. november, 2022 kl. 17.00-18.00 i KSIs Fællesrum, Nørre Allé 53. 
 • Tilmeldingsfrist:  10. januar 2023.

Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

 ____________

 

 

 

Skitur Kvittfjel

Tilmelding til den formidable alpin skitur til Kvittfjel /Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom:

Se hold

Skitur Gjendesheim

Tilmelding til den forrygende langrends/fjeldskitur til Gjendesheim /Bemærk: Det er ikke muligt at afmelde sig ture, kurser eller workshops, heller ikke som følge af sygdom:

Se hold

KU Studenteridræt Skitur Norge Langrend Alpin