Påklædning og udstyr

Hvilken vandre-påklædning og hvilket udstyr?

  • Klæd dig på efter vejrudsigten og anvend flere lag, som kan ”reguleres”: Undertrøje (fx skiundertøj) inderst, så en tyndere uld eller fleecetrøje og en til sidst en skaljakke (regnjakke) til at tage vind og vand.
  • Medbring en lille rygsæk til: regnbukser, ekstra trøje (eller i stedet en t-shirt og kasket hvis det er varmt), drikkedunk, snacks og noget til at sidde på i pauserne, hvor du ikke skal stå op (optimalt et skumsiddeunderlag…har du ikke lige det så medbring fx en gammel en gammel avis, du kan sidde ).
  •  Medbring evt. en termokande med varme drikke (så der kan fyldes lidt "brændstof" på).
  •  Kompas og kort kan evt. lånes på dagen. Har du et kompas, så tag det med – det giver flere muligheder for øvelser og lege.
  • Sko-mæssigt kan du fint anvende fx løbesko, men et par vandresko med lidt stivere såler eller deciderede vandrestøvler, der støtter anklen også, er lidt rarere at anvende. Skoene må endelig ikke være for små, så storetåen fx støder på spidsen af skoen. Er du bekymret for vabler tager du 2 tyndere strømper/sokker på hver fod, det tager friktionen, som giver vabler.

 

Vandring er meget socialt, du vi har masser at tid walk and talk! Det kan være en god idé at tilmelde sig holdets Facebook, som bruges af deltagerne til at aftale ekstrature, lån af udstyr, udveksling af fotos, snackordning m.m. Og kom endelig med på nogen af KSIs Vandreture!