Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/22

Boksning

Velkommen til Akademisk Bokseklub (ABC) i KSI.

 

Boksetræningen består af styrke- og hurtighedstræning blandet med bokseteknik, motionstræning og sparring; nogle gange i en boksering. 

Boksetræningen er fysisk krævende og styrker din muskulatur, grundform og reflekser.

ABC er hovedsagelig en motionsbokseklub, og der er derfor intet krav om at deltage i boksekampe, men sparring ser vi gerne. Det sker selvfølgelig under kontrollerede forhold, hvor nye medlemmer tager en øvelse ad gangen.

 

Begyndere: På dette hold starter vi helt forfra, så der er intet krav om kendskab til boksning. I løbet af en sæson nås et niveau, så du har teknikken til at kunne sparre.

 

Øvede: Dette hold er for dig, der har gået til boksning en eller flere sæsoner og som minimum kræves det, at du har et teknisk niveau til påbegynde ringtræning og let sparring.

 

Træning afvikles samtidigt for begge niveauer i boksning, med differentiering af grupperne i dele af træningen.

 

Da der naturligt er - eller kan opstå - tæt kontakt i forbindelse med træningen, så opfordrer vi til, at du har gyldigt coronapas, når du deltager.
 

 

Bemærk: For at sikre en god og effektiv fælles teknikudvikling, optager holdet alene deltagere ved sæsonstart de første to uger af september, og de første to uger af januar.

 

Adgangsforhold

  • Nørre Allé 51: Din træner vil orientere dig herom ved 1. træningsgang.