Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/22

Capoeira

Den brasilianske kampdans er en dragende smeltedigel af kamp, dans, musik, ritualer og fællesskab. Ikke blot får du pulsen op, du får skærpet balancen, mens rytmen gør leddene smidige, og smilet vokser, mens fedtet brænder af, og kampdansens livsglæde skaber ny energi.

Akrobatiske flydende bevægelser opstår i spillet, når man to og to kommunikerer til rytmen af capoeiramusikken, der spilles og synges af de andre deltagere. Capoeira giver en glad powerfølelse, der bliver siddende længe i krop og sjæl.

Der er plads til alle i capoeira, det langsomme, kløgtige element er mindst lige så vigtigt som saltoer og hurtighed. Har man mere lyst til at fordybe sig i musikken med instrumenter og sang, er det også muligt.

Erfaring er ikke nødvendig.

Undervisningen består af øvelser og sekvenser tilpasset de enkelte elevers niveau. Hver træning indeholder i varieret form og rækkefølge capoeira-sekvenser, -musik og -historie.

 

I undervisningen indgår altid:

  • Opvarmning

  • Strækøvelser

  • Ginga øvelser – hvor alle laver de samme bevægelser til musik

  • Roda – improviseret 1 til 1 capoeiraspil i en cirkel med sang, klap og musik.

 

Træningen kan opdeles i begynder (beginners), mellem (intermediate) og øvet (graduado).

 

Da der naturligt er - eller kan opstå - tæt kontakt i forbindelse med træningen, så opfordrer vi til, at du har gyldigt coronapas, når du deltager.

 

Adgangsforhold

  • Nørre Allé 51:  Din træner vil orientere dig herom ved 1. træningsgang.

 

Bemærk

  • Bemærk: Holdets næste træning er 20/1 2022.
  • Hvis du ønsker at skifte fra dette hold til et andet hold indenfor gældende regler (se https://www.usg.dk/tilmelding/), så skal du skrive til kontakt@kustudenteridraet.dk og oplyse medlemsnummer, nuværende holdkode og holdkode på nyt hold. Det er desværre ikke muligt online via din profil.