Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/2022

Contemporary 

Contemporary dance er en betegnelse, der dækker over mange forskellige teknikker, udtryk og tilgange til dans.

I denne time vil vi lære forskellige dansekombinationer fra forskellige genrer af moderne dans bla. fra Flying Low. Vi vil starte med lidt opvarmning og derefter bevæge os videre til mere udfordrende kombinationer. Vi styrker vores koordinationsevne, vores smidighed, vores styrke, vores elegance, vores rytme sans, og vores udholdenhed gennem de forskellige kombinationer. Vi vil lære at bevæge vores kroppe på forskellige måder, at isolere dele, at hoppe, og at lave fuldkrops bevægelser.

Vi kommer til at arbejde med grundelementer fra contemporary/modern dance, floorwork, partnering og improvisation. Fokus vil være på at udforske og opdage nye bevægelser igennem både tekniske og kreative øvelser.

At få sved på panden og mærke at det kan være lidt hårdt men samtidig sjovt er et af målene i undervisningen.

Igennem disse forløb vil der blive introduceret sværere og mere komplekse dansekombinationer, der vil være nye bevægelsesmønstre at lære i form af nye dansekombinationer, men samtidig vil der være tid til at gå i dybden og blive velkendt med de forskellige kombinationer. Vi vil også langsomt forbedre vores smidighed samt styrke og koordinationsevne.

Kom og dans.

 

 

Bemærk: Er du tilmeldt dette hold, kan du frit deltage i Lørdagsdans - se dette under Idrætsoversigt.

 

Husk at læse og følge vores covid19-regler: ../om-ksi/covid19-regler.aspx