Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2020/21

Funktionel Styrketræning

Funktionel Styrketræning hos KSI er for alle – mand som kvinde - som enten vil prøve kræfter med styrketræning, forbedre teknik eller søger nye udfordringer eller træningsmakkere.

Holdet er for dig, som enten:

  • vil lære at begå dig blandt vægtskiver og kettlebells, blive fortrolig med teknik og opnå en stærkere, modstandsdygtig krop.

  • allerede har let kendskab til styrketræning, som ønsker at forfine teknik, gøre din træning mere målrettet og/eller funktionel, eller måske blot mangler nye øvelser og udfordringer.

Du bliver introduceret til de klassiske løft og får feedback på din teknik i gode rammer med plads til både smil og sved på panden. Holdene arbejder med klassisk styrketræningsteknik – men ønsker du at fokusere på fx power, core, muskeludholdenhed eller specifikke løft, er der mulighed for at målrette træningen. For den engagerede løfter, vil der også være mulighed for at snakke styrketræningsteori mhbp. optimering af træningsrutiner.

Samlet set er styrketræningsholdet hos KSI altså for dig som ønsker at 1) blive komfortabel med styrketrænings-basics i trygge omgivelser og/eller 2) at udfordre dig selv yderligere med teknikken i fokus.

Der garanteres ømme muskler, fokus på teknik og sved på panden i hyggeligt selskab. Starten af hovedsæsonen vil, hvis vejret tillader det, primært foregå udendørs, mens der er mulighed for at kombinere både indendørs- og udendørs træningsformer.

 

Hvis du er i tvivl om hvilket hold, der passer bedst til dig og dit niveau, er du velkommen til at tage en snak med en af trænerne.

 

 

Adgangsforhold

  • Nørre Allé 57: Din træner vil orientere dig herom ved 1. træningsgang.