Info Hold Niveauer

Hoved sæson 2021/22

Futsal for kvinder - med træner

Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra klassisk indendørs fodbold, som de fleste kender.

I futsal spiller man, i modsætning til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere kerne, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget, og derfor er nemmere at kontrollere. 

Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark, når man starter. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet.

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også har de almindelige håndboldmål. En kamp består af to halvlege af 20 minutter, og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen ad gangen. 

Der trænes grundlæggende tekniske øvelser med henblik på at opnå individuelle færdigheder til brug i det færdige spil samt spiløvelser for at fremme den taktiske forståelse. Forsvars- og angrebskombinationer bliver præsenteret, praktiseret og tilpasset jeres niveau.

Udover de fysiske, tekniske og taktiske færdigheder arbejdes der med spilsystemer, løbebaner og placering på banen. Endvidere vil der være fokus på tempo, opdækning og presfodbold tilpasset jeres niveau. De psykologiske aspekter inddrages løbende, og der coaches individuelt såvel som kollektivt.
 

Medbring: Indendørs sportsfodtøj (IKKE løbesko)

Niveau: Læs fanen "Niveauer".  Bemærk: Det er vigtigt, at du læser niveaubeskrivelsen nøje, så du får tilmeldt dig det rigtige hold.  

Niveauet af undervisningen tilpasses holdets gennemsnitlige niveau og opefter. I (spil)øvelserne inddrages de ekspressive sider, hvor der er fokus på de legende elementer kombineret med konkurrenceelementet. Endvidere lægges der i træningen vægt på det sociale aspekt. 

Tid/Sted: Læs fanen "Hold". 

 

Når du melder dig til futsal i KSI, bliver du samtidig medlem af KSI Futsal København, som du kan læse mere om her

 

Husk at læse og følge vores covid19-regler: ../om-ksi/covid19-regler.aspx