Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/22

Futsal for mænd - med træner  

- Letøvet/øvet 

Deltagelse på holdet forudsætter, at du som minimum har en grundlæggende forståelse for spillets taktiske elementer og regler. Niveauet indikerer, at du har en fornuftig teknik og boldføling, og at du kan spille med i et højt tempo. En forudsætning er, at du har spillet fodbold eller futsal før.

Træningen baseres på at udvikle de tekniske, taktiske og fysiske færdigheder, og så vil der naturligvis være rig mulighed for også at få kamptræning.

Holdet er placeret i DAI's A-række i futsal og DAI's B-række i 7-mands fodbold, og deltagerne på holdet skal være indstillet på at spille med i DAI-sammenhæng. Vi er et hold med en god holdmoral, og vi har vist flotte resultater både i DAI FUTSAL-regi og DAI 7-mands sammenhæng.

Traditionen tro rummer holdet plads til udvekslingsstudenter fra hele verden, som er i Danmark for at studere. Dette betyder, at træningen ofte foregår på engelsk, således at engelsktalende deltagere sagtens kan integreres i træningen. 

 

Bemærk: Når du melder dig til futsal i KSI, bliver du samtidig medlem af KSIs Futsalafdeling, som du kan læse mere om her

 

Husk at læse og følge vores covid19-regler: ../om-ksi/covid19-regler.aspx