Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/22

Kung Fu

I Kung Fu-undervisningen lærer du, hvilke fascinerende muligheder kroppen rummer samt sjove, intelligente og flydende bevægelsesmønstre i konteksten selvforsvar.

Kung Fu skal opfattes som krops– og hjernegymnastik, men er samtidig et komplekst spil med muligheder, regler, rammer og taktiske overvejelser. Kung Fu er skak med kroppen. 

I Kung Fu søger man - med simple og snedige bevægelser - den hurtigste vej til at overvinde fysisk overlegne modstandere og manøvrere i kamp mod flere.
I løbet af sæsonen vil begynderne lære at håndtere alle hyppige selvforsvarssituationer. De øvede elever træner avancerede angreb og de højeste former: Slangestil, trædukkekraft, våben og klæbende hænder.

Deltagerne vil opøve koncentration, koordination, kondition, balance, styrke, nærvær og taktil opmærksomhed. Kung Fu er en helt unik tilgang til kampkunst, der bunder i ældgamle indsigter.
Vi træner i et trygt og afslappet miljø.

 

Da der naturligt er - eller kan opstå - tæt kontakt i forbindelse med træningen, så opfordrer vi til, at du har gyldigt coronapas, når du deltager.
 

 

Undervisningen består typisk af:

  • 15 min.: Øvelser og former, der giver øget bevægelighed og fleksibilitet samt forbedrer koordination, rytme og præcision 

  • 65 min.: Kung Fu teknikker og real-life applikationer 

  • 30 min.: Kampsports Power Workout 

  • 10 min.: Yoga udstrækning + teori