Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/2022

Motionssvømning 

Det er meget lettere at træne effektivt, når man svømmer på et fast hold fremfor bare alene. Ofte får man en oplevelse af at blive trukket med i rækken af andre svømmere, fordi man blot følger rytmen på banen.

Der er hold med undervisning på mange forskellige niveauer med diverse trænere. Læs mere under niveauer.

  • Vandtilvænning

  • Begynder/letøvet

  • Letøvet 

  • Letøvet/øvet 

  • Øvet

  • Øvet/rutineret

  • Rutineret

Flere af ovennævnte niveauer er hold med et tvist, fx blandede hold for øvede/rutinerede eller hold, hvor der fokuseres på at svømme længere distancer.

I KU Studenteridræt er det sociale samvær en del af træningen. Det vil sige, at selvom nogle er mest til alene at svømme, så dyrker vi også fællesskabet. Hermed menes blandt andet, at man får sparringspartnere, en fælles udvikling og dermed kan bruge hinanden til at få mere ud af træningen. 

Det er vigtigt, at du vælger hold efter indhold og dit niveau. Læs hvad du skal kunne på de specifikke hold i de efterfølgende definitioner. Træneren kan flytte dig til et andet niveau, hvis du har valgt forkert.

Læs mere under fanerne "Niveauer" og "Hold".

 

Adgang til svømmehallen - dørene er aflåst, så adgangskort er nødvendig - Husk også en 10'er til skab i omklædningsrummet: 

  • Nørre Allè 51: Adgangskort afhenter du på KSI-kontoret, Nørre Allé 53. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Svømmeklubben (konkurrenceniveau)

Navn: KU Svømning og Vandpolo

Klubbens sæson løber september-august.

 

Svømmeklubben er for dig, der har gået på rutinerede hold i flere år, men mangler udfordringer eller er gammel konkurrencesvømmer fra en anden klub.

Der er her mulighed for at træne næsten alle ugens dage, hvis du har tid/lyst.

Læs mere om Svømmeklubben her

Vi deltager i stævner nogle gange om året. Danmarksmesterskaberne for hold (DM-H) er det eneste stævne med obligatorisk deltagelse, hvorimod det er helt op til dig, om du vil deltage i resten af sæsonens stævner. Mange af Svømmeklubbens medlemmer deltager også i Masters Stævner - både nationale og internationale.

Svømmeklubben er meget socialt anlagt, og fredag aften er der ofte hyggeligt samvær efter træningen.

 

Adgang til svømmehallen - dørene er aflåst, så adgangskort er nødvendig: 

  • Nørre Allè 51: Adgangskort afhenter du på KSI-kontoret, Nørre Allé 53.

 

Se video fra KSI's Klubmesterskaber