Info Hold Niveauer

Hovedsæson 2021/22

Taekwon-do

Taekwon-Do er den koreanske kampkunst, hvor man lærer effektivt selvforsvar gennem teknikker, der bygger på videnskabelige principper for at generere maksimal styrke. Taekwon-Do træning udfordrer og udvikler din fitness, din mentale styrke og din kropsfleksibilitet. Holdatmosfæren bygger på gensidig respekt og hjælpsomhed. Vigtigst af alt er det sjovt og lærerigt.

Underviser er Nikolaj Møller, der har det sorte bælte (1. dan) med det Internationale Taekwon-Do Forbund (International Taekwon-Do Federation, ITF) der er baseret i Wien, Østrig. Nikolaj bor i dag i København men startede sin Taekwon-Do træning i 2011 i Storbritannien, hvor han i 2013 vandt de Britiske Nationale Mesterskaber for sit niveau.

"Jeg begyndte til Taekwon-Do den første måned som universitetsstuderende og fortsatte resten af min studietid. Hvor livet som studerende og de akademiske studier var en blandet fornøjelse, føltes Taekwon-Do altid bare godt. Træningen var med til at holde mig sund, glad og fokuseret. Jeg er overbevist om, at Taekwon-Do forbedrede mine akademiske resultater,” Nikolaj Møller. 

Taekwon-Do er for alle, uanset erfaring og evne. Undervisningen er for dig, der vil:

  • Lære effektivt selvforsvar

  • Styrke dig fysisk og mentalt

  • Møde nye venner

  • Udvikle din selvtillid

 

En global kampkunst

Taekwon-Do er veletableret og har udøvere verden over. Hvis du flytter væk fra Danmark, vil du højst sandsynligt kunne finde en Taekwon-Do klub i det land du tager til. Vi giver gerne råd og hjælp i forbindelse med dette.Taekwon-Do blev grundlagt af General Choi Hong Hi i 1955, og han og sporten har siden været fokueseret på at løbende at forbedre Taekwon-Do ud fra videnskabelige principper, så vi med Taekwon-Do teknikker kan forsvare os selv med maksimal kræft.

 

”Ham, der kontrollerer andre kan være mægtig, men ham der kontrollerer sig selv, er stadigt mægtigere.”

–Lao Tzu (Kinesisk filosof født i det 6. århundrede)

 

Da der naturligt er - eller kan opstå - tæt kontakt i forbindelse med træningen, så opfordrer vi til, at du har gyldigt coronapas, når du deltager.