Vinayasa yoga - sommer

Yogastilen er primært vinyasa, altså flow-baseret. Det vil sige, at vi øver os i at bevæge os med åndedrættet i noget, der næsten kan minde om en dans. Der vil  også være meget fokus på at lave øvelserne anatomisk ”rigtigt”, og derfor er undervisningen nogle gange teknisk-nørdet. Du vil som deltager på den måde blive forberedt til at gå til andre yoga-klasser og føle, at du kender stillingerne godt, og ved hvad du skal være opmærksom på – det vil sige, at vi nogle gange bliver lidt længere tid i en stilling for at undersøge den, inden vi kommer den i et flow.

Timerne vil typisk være bygget sådan op, at vi fokuserer på styrke, smidighed og balance, ved først at lande i rummet, derefter varmer vi op med nogle mindre bevægelser, så tager vi noget tid med nogle stående stillinger, hvorefter vi kommer ned i gear igen, fokusere på stræk og afspænding, så alle er klar til at komme hjem og sove godt.

Vinyasa yoga (som)

Her kan alle være med. Jeg tager temperaturen på gruppen, og så tager vi den derfra. Jeg glæder mig til at arbejde med udviklingen i gruppen. Jeg tager gerne imod ønsker om fx at få nogle hofte-øvelser med, eller at øve mere balance.

Se hold