Yoga Som Du Er

Yoga Som Du Er - er yogahold, der afvikles på Campus, i tider tæt på dine forelæsninger, med få deltagere og til en skarp pris.

Med udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga er - Yoga Som Du Er – et tilbud til dig, der ønsker at starte eller slutte dagen på studiet med at skabe god balance i kroppen. Yoga Som Du Er kræver ingen forudsætninger. Holdene kører over 6 sessioner. Forårsholdet, ysde03, træner tirsdag morgen i perioden 5/3 '24 - 16/4 '24. Bemærk, at der ingen træning er i uge 13, tirsdag 26/3 '24. 

Du vil blive guidet i rolige bevægelses-serier, og i at skabe ro og nærvær ved hjælp af meditations- og åndedrætsteknikker. Derudover vil du få nyeste viden om mental sundhed og hvordan du kan styrke den med konkrete redskaber i en travl studiehverdag, baseret på data og erfaring fra ABC for mental sundhed. Ved de første træninger er det muligt at få en yoga-måtte, men har du selv, så brug den.

 

Yoga Som Du Er

Yoga Som Du Er-holdene er et samarbejde mellem Institut for Psykologi ved KU, DGI Storkøbenhavn og KU Studenteridræt.

Se hold

Sammen med DGI Storkøbenhavn lavede vi i efteråret '21 en kort video om Yoga Som Du Er fra vores hold på Sønder Campus, se den herunder.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at afmelde sig eller flytte til/ fra ture, kurser, korte hold som Yoga Som Du Er, eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.

Bemærk:

  •     Det er ikke muligt at afmelde sig korte hold, ture og kurser. Dette er gældende for yoga-som-du-er-holdene.

Kombiner yoga og hverdagstrivsel med KU Studenteridræt