Yoga Som Du Er

Yoga Som Du Er - er yogahold, der afvikles på Campus, i tider tæt på dine forelæsninger, med få deltagere og til en skarp pris.

Med udgangspunkt i traditionel Hatha Yoga er - Yoga Som Du Er – et tilbud til dig, der ønsker at starte eller slutte dagen på studiet med at skabe god balance i kroppen. Yoga Som Du Er kræver ingen forudsætninger. Holdene kører over 6 sessioner.  

Du vil blive guidet i rolige bevægelses-serier, og i at skabe ro og nærvær ved hjælp af meditations- og åndedrætsteknikker. Derudover vil du få nyeste viden om mental sundhed og hvordan du kan styrke den med konkrete redskaber i en travl studiehverdag, baseret på data og erfaring fra ABC for mental sundhed. Ved de første træninger er det muligt at få en yoga-måtte, men har du selv, så brug den.

 I foråret '23 kan du deltage på et Yoga Som Du Er-hold på Søndre Campus tirsdag morgen fra 28/2 - 4/4. 

 

Yoga Som Du Er-holdene undervises i foråret '23 på engelsk. Sammen med DGI Storkøbenhavn lavede vi i efteråret en kort video om Yoga Som Du Er fra vores hold på Sønder Campus, se den herunder.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at afmelde sig eller flytte til/ fra ture, kurser, korte hold som Yoga Som Du Er, eller workshops, heller ikke som følge af sygdom.