Krydsfit

Den effektive funktionelle træning

Med denne træningsform opnår du stor fedtforbrænding samt styrke- og muskelforøgelse på kort tid. Træningsformen kombinerer intensitet, funktionalitet og variation i den helt rette blanding for at opnå de bedste resultater.

På Krydsfit-holdene arbejder vi individuelt eller i par, og skifter fra indendørs- til udendørsaktivitet og mellem styrke- og konditionstræning. Vi isolerer aldrig en muskel, men lader hele kroppen arbejde mod belastningen. Metoden giver dig styrke, balance, udholdenhed og selvtillid, og til sidst vil du være i stand til at bære din egen kropsvægt på alle tænkelige måder. 

Din deltagelse på Krydsfit giver dig også adgang til den fælles lørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag ved klatretårnet, Nørre Allé 57, kl. 10:00-11.00 i perioden maj-juni.

 

crossfit copenhagen krydsfit københavn

Krydsfit - Begynder

Dette er holdet for dig, som aldrig har prøvet krydsfit før. Du bliver introduceret til krydsfit som funktioneltræning, hvor du lærer de nødvendige tekniske løft og får kendskab til forskellige krydsfit workouts.

Se hold

Krydsfit - Letøvet

Det letøvede krydsfithold er for dig med en smule kendskab til krydsfit eller crossfit. Det er en fordel, hvis du har kendskab til de typiske styrkeløftsøvelser - squat, dødløft og clean.

Se hold

Krydsfit - Rutineret

Niveauet er for dig, der har trænet styketræning eller krydsfit fast flere sæsoner, er disciplineret i din træningstilgang, er helt sikker i din teknik i grundlæggende styrkeløft, og på udkig efter ny inspiration.

Se hold

Funktionel Træning til SU-venlige priser

crossfit copenhagen university students københavn krydsfit universitet studierabat