Vandpolo

Vild med vandpolo

Så er KU Studenteridræt vandpolo måske for dig. Vi er en social klub, hvor ambitioner og sjovt socialt samvær går hånd i hånd. Her kombineres teknik, taktik, hård fysisk træning og kondition med masser af holdånd. Holdet er mixet mellem kvinder og mænd og består af spillere på mange forskellige niveauer. Vi forsøger så vidt muligt at integrere alle spillere via. forskellige øvelser og spændende træninger.

Vi har de sidste par sæsoner været med i toppen 2. division – med en 2. plads i 2. division forår 2022! Vi er tilmeldt 2. division efterår i 2022-sæsonen også.

Vi glæder os meget til at se dig på KU Studenteridræts vandpolo hold. 

Ny i vandpolo?

Brænder du for holdsport og kunne du tænke dig at gøre det i et nyt element – så er vandpolo måske noget for dig. Vandpolo kræver at man er i god form, er en holdspiller samt at man kan holde hovedet koldt under pressede situationer. Vi kan tilbyde dig hård træning, hvor du lærer at svømme til, træde vande, håndtere en bold og spille sammen med et hold. Vandpolo minder meget om håndbold, dog er underlaget skiftet ud med et svømmebassin. Træningen vil typisk bestå af tre dele:

  • Opvarmning/svømmeøvelser
  • Boldhåndteringsøvelser
  • Øvelse af spilsituation

Vi integrerer hurtigst muligt nye spillere på holdet og du får som ny spiller fordel af at lære fra de erfarne spillere på holdet. Vi har et meget internationalt hold, så træning foregår sædvanligt på engelsk. Vi er et mixhold, som lægger vægt på at det sociale er en vigtig grobund for motivation og det sportslige niveau.

En af vores træningstider er om lørdagen og hvis du nu tænker: "Ahh, men jeg plejer normalt at ligge med tømmermænd/læse/chille lørdag eftermiddag?", så er svaret såre enkelt: "Giv dig selv en pause med sport og socialt samvær for at vende tilbage til lørdagen med overskud og et større smil på læben.".

Hvad skal jeg kunne for at gå til vandpolo?

Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. For din egen skyld anbefaler vi, at du kan svømme 25 meter på 30 sekunder, så du kan følge med. Samtidig er det selvfølgelig et krav, at du er komfortabel i vand! Hvis det er over dit niveau, så foreslår vi KU Studenteridræts letøvede svømmehold.

Har du spørgsmål er du er meget velkommen at sende en mail til pololeder@usgvand.dk.  

Du har spillet vandpolo før

Vi er en del spillere der tidligere har spillet på højere niveau, og stadig vil have gode intense træninger og kampe. Men samtidig tage del om et bredt hold.

Vi regner med, at du vil tage aktiv del i klubbens aktiviteter og hjælpe med nogle af de opgaver, der er omkring holdet. Vi er ofte lige så socialt orienteret, som vi er fokuseret på selve sporten, hvilket skaber et godt miljø omkring sporten og motivation for at møde op til træning.

Har du spørgsmål er du er meget velkommen at sende en mail til pololeder@usgvand.dk.  

Vandpolo - Klub

Vi anbefaler, at du kan svømme 25 meter på 30 sekunder, så du kan følge med. Samtidig er det selvfølgelig et krav, at du er komfortabel i vand! Hvis det er over dit niveau, så foreslår vi KU Studenteridræts letøvede svømmehold.

Se hold