Beachvolleyball

Beachvolley er sjovt!

Denne sommer træner vi beachvolley hver torsdag og fredag med fokus på udvikling, leg og de gode udfordringer. På banerne ved Hafnia-Hallen bliver det muligt at lege spillets mange facetter ind, mens sandet sørger for, at konditionen også følger med. Vi har flere forskellige niveauer, så alle kan være med!

Hvornår træner vi?

Sommerens hold træner torsdage i maj, juni og august måned, mens fredagsholdet træner i maj og juni. Træningen foregår på Hafnia-Hallens udendørsbaner, der ligger for enden af hallen. Der er altid adgang til omklædning ved hallen, og det er muligt at slutte en god træning af i Hallens hyggelige café. 

Fritræning i juli: Mens der ikke er træning juli måned, har vi to reserverede baner torsdage mellem 18:30 og 20:00 (bane 1 og 2), hvor der også er mulighed for fritræning - ligesom i maj måned skal du også bare sørge for bold, vandflaske og gode holdkammerater.

Beachvolleyball Begynder/Letøvet

Du skal simpelthen lige have prøvet det der beachvolley af – det kan da ikke være så svært. Måske har du spillet lidt indendørs volleyball, måske har du prøvet at spille lidt på stranden – det kræver ikke nogen forudsætninger at deltage på holdet. Ho...
Læs mere

Se hold

Beachvolleyball Øvet/Rutineret

Du kender noget til enten volleyball eller beachvolley og har spillet regelmæssigt i 3 sæsoner eller mere. Du kan placere dig rigtigt og spille de fleste slag fra indendørsvolleyball nogenlunde sikkert. Du kan serve bolden sikkert over nettet og smas...
Læs mere

Se hold

Beachvolley med KU Studenteridræt til SU-venlige priser