Beachvolleyball

Beachvolley er sjovt!

Denne sommer træner vi beachvolley hver torsdag med fokus på udvikling, leg og de gode udfordringer. På banerne ved Hafnia-Hallen bliver det muligt at lege spillets mange facetter ind, mens sandet sørger for, at konditionen også følger med. Vi har flere forskellige niveauer, så alle kan være med!

Hvornår træner vi?

Årets hold træner hver torsdag i maj, juni og august måned. Træningen foregår på Hafnia-Hallens udendørsbaner, der ligger for enden af hallen. Der er altid adgang til omklædning ved hallen, og det er muligt at slutte en god træning af i Hallens hyggelige café. 

Fritræning i maj: For at komme godt i gang med sæsonen er det i maj måned muligt at fritræne hver tirsdag på to baner (bane 2 og 3) på Hafnia-hallens indendørsbaner mellem 18:30 og 20:00 - det kræver bare en bold, vandflaske og gode holdkammerater.  

Fritræning i juli: i juli Måned: Mens der ikke er træning juli måned, har vi to reserverede baner torsdage mellem 18:00 og 19:30 (bane 1 og 2), hvor der også er mulighed for fritræning - ligesom i maj måned skal du også bare sørge for bold, vandflaske og gode holdkammerater.

 

Hvilket beachvolley-niveau passer mig?

Hos KU Studenteridræt er der plads til alle uanset niveau. Holdene er opdelt i begynder/letøvet og letøvet/øvet - tjek niveauerne neden for og se hvilket hold, du skal prøve beachvolley på. 

Beachvolleyball Letøvet/Øvet

Du kender noget til enten volleyball eller beachvolley og har spillet regelmæssigt i 3 sæsoner eller mere. Du kan placere dig rigtigt og spille de fleste slag fra indendørsvolleyball nogenlunde sikkert. Du kan serve bolden sikkert over nettet og smas...
Læs mere

Se hold

Beachvolleyball Begynder/Letøvet

Du skal simpelthen lige have prøvet det der beachvolley af – det kan da ikke være så svært. Måske har du spillet lidt indendørs volleyball, måske har du prøvet at spille lidt på stranden – det kræver ikke nogen forudsætninger at deltage på holdet. Ho...
Læs mere

Se hold

Hafnia Hallen Beachvolley Københavns Universitet KU Studenteridræt