Beachvolleyball

Beachvolley er sjovt - og du kan træne beachvolley året rundt på Hafnia-Hallens indendørsbaner. Her træner vi beachvolley hver tirsdag med fokus på udvikling, leg og de gode udfordringer. I tørvejret på banerne inde i Hafnia-Hallen kan vi lege spillets mange facetter ind, mens sandet sørger for, at konditionen også følger med. Vi har flere forskellige niveauer, så alle kan være med!

Hvornår træner vi?

Årets hold træner hver tirsdag i perioden spetember - april. Der er altid adgang til omklædning ved hallen, og det er muligt at slutte en god træning af i hallens hyggelige café. 

 

Hvilket beachvolley-niveau passer mig?

Hos KU Studenteridræt er der plads til alle uanset niveau. Holdene er opdelt i begynder/letøvet og letøvet/øvet - tjek niveauerne neden for og se hvilket hold, du skal prøve beachvolley på. 

Beachvolley - Begynder/Letøvet

Du skal simpelthen lige have prøvet det der beachvolley af – det kan da ikke være så svært. Måske har du spillet lidt indendørs volleyball, måske har du prøvet at spille lidt på stranden – det kræver ikke nogen forudsætninger at deltage på holdet. Ho...
Læs mere

Se hold

Beachvolley - Øvet/Rutineret

Du kender noget til enten volleyball eller beachvolley og har spillet regelmæssigt i 3 sæsoner eller mere. Du kan placere dig rigtigt og spille de fleste slag fra indendørsvolleyball nogenlunde sikkert. Du kan serve bolden sikkert over nettet og smas...
Læs mere

Se hold

Hafnia Hallen Beachvolley Københavns Universitet KU Studenteridræt

Spil Beachvolley indendørs over vinteren med KU Studenteridræt