Opret en ny profil

1. Allerede medlem? Så har du allerede en profil. Få et nyt kode ord her. Bemærk - Er du studerende på Københavns Universitet skal du verificere din studiestatus for at få holdkontingentet til studiepris. Det gør du via din ku.dk mail. Denne indsættes i feltet "KU-Email". Først når du har valideret din studiestatus betaler du studieprisen! 

2. Nyt medlemNår du har udfyldt alle felterne, klik på "Gem" nederst på siden.

3. Herefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte din profil. Klik på link i mail og din profil er oprettet. Aktiveringsmail sendes til "*" markeret email-adresse. Modtager du ikke aktiveringsmail, tjek da dit spamfilter.

4. Er du studerende på Københavns Universitet skal du verificere din studiestatus for at få holdkontingentet til studiepris. Det gør du via din ku.dk mail. Denne indsættes i feltet "KU-Email". Du vil derefter modtage en e-mail med et link i din KU-email-indbakke. Du bedes trykke på dette link for at verificere din studiestatus. Først når du har valideret din studiestatus betaler du studieprisen!  

5. Nu kan du blive medlem af KU Studenteridræt. Find dit hold blandt alle vores ledige hold.

Fødselsdag SKAL have formatet dd/mm/åååå. F.eks. 17/04/2002

Hvis der vælges "KU Studerende" er det vigtigt, at fakultet vælges og KU-email indtastes, så du får din personlige studiepris.

Kun nødvendig hvis du har valgt "KU Studerende", "KU Ansat" eller "KU Alumne" som medlemstilknytning.

Kun KU-studerende: For at opnå din personlige studiepris skal vi validere din KU-email. Det er e-mailadresser, der ender på "@alumni.ku.dk", "@adm.ku.dk" og lign. Valideringen er ikke gennemført, før du har åbnet linket i den tilsendte e-mail. // (ENG: Not applicable to members without affiliation to UCPH)

+45

Du skal indtaste et dansk 8-cifret telefonnummer

+45

Du kan indtaste et dansk 8-cifre fastnet nummer


Mand
Kvinde


Kodeord skal bestå af min. 6 karakterer