Morgentæsk

Den stærke start på din dag

Holdet for dig, der kan stå tidligt op og gerne vil forbedre både form og styrke. Du vil have det  sociale ved at træne på hold, du kan lide den afvekslende træning, og det er ok, at det er lidt hårdt.

fitness krydsfit crossfit københavn copenhagen

Morgentæsk

Træningen varetages på skift af forskellige trænere, og det betyder masser af afveksling, og vi kan love en træning, der giver sved på panden og ømme muskler. Træningen baserer sig på grundtræning i form af konditions-, koordinations- og styrketrænin...
Læs mere

Se hold

 

Træningen varetages på skift af forskellige trænere, og det betyder masser af afveksling, og vi kan love en træning, der giver sved på panden og ømme muskler. Træningen baserer sig på grundtræning i form af konditions-, koordinations- og styrketræning krydret med leg og grin.

Vi gør plads til alle ved at dele holdet op i flere niveauer. Vi giver flere muligheder for de enkelte øvelser og blander holdet på tværs af niveauer.

Din deltagelse på Morgentæsk giver dig også adgang til den fælles lørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag, Nørre Allé 57, kl. 13:00-14.00.

Første Lørdagstæsk er 13/5.  I august er der grundet renovering kun lørdagstæsk 19/8 og 26/8.

 

Træningspause og opstart i august: Grundet ferie og renovering på Nørre Allé er der ingen træning i juli måned og første træning i august er tirsdag 15/8.