Morgentæsk

Den stærke start på din dag

Holdet for dig, der kan stå tidligt op og gerne vil forbedre både form og styrke. Du vil have det sociale ved at træne på hold, du kan lide den afvekslende træning, og det er ok, at det er lidt hårdt.

 

Træningen varetages på skift af forskellige trænere, og det betyder masser af afveksling, og vi kan love en træning, der giver sved på panden og ømme muskler. Træningen baserer sig på grundtræning i form af konditions-, koordinations- og styrketræning krydret med leg og grin.

Vi gør plads til alle ved at dele holdet op i flere niveauer. Vi giver flere muligheder for de enkelte øvelser og blander holdet på tværs af niveauer.

Din deltagelse på Morgentæsk giver dig også adgang til den fælles lørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag, Nørre Allé 57, kl. 13:00-14.00.

fitness krydsfit crossfit københavn copenhagen

Morgentæsk

Du er sikret intensitet og varition på morgentræningene, der indeholder en kombination af kropsvægtsøvelser, funktionel træning og makkerøvelser. Fokus er en sjov, intens start på dagen. Vi gør plads til alle ved at dele holdet op i flere niveauer...
Læs mere

Se hold

Høj morgenpuls med KU Studenteridræt