Multisport

Tag med på idrætsopdagelse hver mandag med multisport!

Spring direkte ind i en ny sportsgren hver uge, og udforsk skønheden i bevægelse gennem leg og udfordring.  

 

Multisport giver dig mulighed for at prøve nye sportsgrene hver uge i 8 uger! Vi skaber de bedste rammer for, at du kan få 2 gode måneder med nye spændende oplevelser, fede udfordringer og et sjovt træningsfællesskab! 
 
Multisport handler om at udforske, udfordre og opleve idrætsverdenen i et opbakkende fællesskab hvor vi er begyndere sammen. Det går ud på at have det sjovt frem for at præstere. Uanset hvor meget eller lidt erfaring du har med dagens aktivitet, får du hver gang to passionerede trænere, som er klar til at tilpasse udfordringerne til lige præcis dit niveau. Det eneste, du skal have med, er normalt træningstøj, nogle gange badetøj, og mod på at prøve nye ting. Så hvis du har lyst til at lære mere om dig selv og din krop, og have det sjovt i et fællesskab, hvor vi udforsker idrætsverdenen sammen og ridder på den stejle læringskurve, så er det her holdet for dig! 

Multisportsholdene har over de sidste to sæsoner introduceret deltagere for bl.a.  braziliansk jiu jitsu, tango, acroyoga, bouldering, lacrosse, ballet og meget mere. Du kan få en god fornemmelse af holdet via profilen @multisport på instagram her. "

Bemærk:

  • Det er ikke muligt at afmelde sig korte hold, ture og kurser. Dette er gældende for multisport-holdet, og for forårets multisport-events.

 

 

 

Multisport (Som)

Multisport er din chance for at møde nye discipliner sammen med dedikerede trænere i et unikt idrætsfællesskab med fokus på at opdage, lære og have det sjovt sammen.

Se hold

Prøv nye Idrætsgrene hver uge i 8 uger med KU Studenteridræt