Multisport

Tag med på idrætsopdagelse hver mandag med multisport!

Spring direkte ind i en ny sportsgren hver uge, og udforsk skønheden i bevægelse gennem leg og udfordring.  

 

Multisport giver dig mulighed for at prøve nye sportsgrene hver uge i 8 uger! Vi skaber de bedste rammer for, at du kan få 2 gode måneder med nye spændende oplevelser, fede udfordringer og et sjovt træningsfællesskab! 
 
Multisport handler om at udforske, udfordre og opleve idrætsverdenen i et opbakkende fællesskab hvor vi er begyndere sammen. Det går ud på at have det sjovt frem for at præstere. Uanset hvor meget eller lidt erfaring du har med dagens aktivitet, får du hver gang to passionerede trænere, som er klar til at tilpasse udfordringerne til lige præcis dit niveau. Det eneste, du skal have med, er normalt træningstøj, nogle gange badetøj, og mod på at prøve nye ting. Så hvis du har lyst til at lære mere om dig selv og din krop, og have det sjovt i et fællesskab, hvor vi udforsker idrætsverdenen sammen og ridder på den stejle læringskurve, så er det her holdet for dig! 

Multisportsholdene har over de sidste to sæsoner introduceret deltagere for bl.a.  braziliansk jiu jitsu, tango, acroyoga, bouldering, lacrosse, ballet og meget mere. Du kan få en god fornemmelse af holdet via profilen @multisport på instagram her. "

Multisport-Event i  April - 3 stærke timers leg og læring!

Vores to multisport-events giver dig 3 intensive timer med alsidig bevægelse, hvor du sammen med Thomas, Nathan og Elias bliver introduceret til grundideen bag multisports-holdet. Vi skal sammen udforske nogle af de sjoveste variationer af dans, boldspil og gymnastik. Det kræver ingen forudsætninger – multisport handler ikke om at præstere. Det handler om at have det sjovt, og prøve nye ting sammen med andre. Hvis du er klar på en unik og uforglemmelig sportsoplevelse, så kom med fyldt drikkedunk, en god pose snacks og et åbent sind.

  • Multisport April-Event: Lørdag 27/4 kl. 14:00 -17:00, KF9-hallen, Nørre Allé 57, - tilmelding her.

Bemærk:

  • Det er ikke muligt at afmelde sig korte hold, ture og kurser. Dette er gældende for multisport-holdet, og for forårets multisport-events.

 

 

 

Multisport (Som)

Multisport er din chance for at møde nye discipliner sammen med dedikerede trænere i et unikt idrætsfællesskab med fokus på at opdage, lære og have det sjovt sammen.

Se hold

Prøv nye Idrætsgrene hver uge i 8 uger med KU Studenteridræt