Power Plus

Styrkeholdet for kvinder

Klar til sommer?

Træningen på Power Plus tager udgangspunkt i fællesaktiviteter som cirkeltræning, makkerøvelser, funktionel kropsvægtstræning og klassisk styrketræning.Målet er ikke at blive stor, men at blive stærk, udholdende og spændstig - heraf navnet Power Plus.

Der vil være udfordringer og sved på panden, mens teknik og individuelle hensyn er i fokus.Målsætningen med træningen er, at føle sig godt/bedre tilpas, at hygge sig i den friske luft, samt (ikke mindst!) at få udvidet sit bevægelsesrepertoire og sin forståelse for træning og fysisk aktivitet.

Træningen foregår primært udendørs - enten ved Institut for Idræt, Nørre Allé 57 eller i Fælledparken, hvor vi går samlet afsted efter opstart på Nørre Allé 57.

 

Din deltagelse på Power Plus giver dig også adgang til den fælleslørdagstræning; Lørdagstæsk. Den kører hver lørdag, kl. 10:00-11:00 ved Klatretårnet, Nørre Allé 57.

Power Plus

Du bliver undervist i et hav af forskellige træningsformer, hvor vi arbejder med kropslighed, udfordrende kropsvægtsøvelser, samt bliver stærkere og mærker klar effekt af træningen.

Se hold

power plus exercise træning copenhagen københavn

Styrkehold for kvinder i KU Studenteridræt