Volleyball

Volleyball for studerende i København

Vi tilbyder volleyball for studerende til en overkommelig pris og med mulighed for skræddersyet niveau. (Tjek evt. vores holdliste for at se priser og niveau inddeling)

På Nørre Allé 53 - i smørhullet mellem Nørrebro og Østerbro - bliver der smashet og servet hver eneste dag, når vores mange volleyballspillere dyrker en af vores ubetinget mest populære sportsgrene, volleyball.  

Pladserne på volleyballholdene bliver som regel revet væk, så tøv ikke! Tilmeld dig KU Studenteridræts Volleyball nu! KU Studenteridræt Volleyball har gennem længere tid været samlingspunkt for tilflyttende volleyballspillere fra nær og fjern. Samtidig har holdet stor tilslutning fra voksne nybegyndere.

Vi tilbyder hold for alle niveau grupper - lige fra nybegyndere til rutineret.
God træning og socialt samvær er i højsædet, og vores dygtige trænere bestræber sig på at skabe de rette rammer for den bedst mulige træning.  

 

Volleyball fritræning:

Når du er tilmeldt et volleyballhold i hovedsæsoen 2023/24, har du mulighed for deltage i fritræning, som finder sted på disse dage og tidspunkter:

Fredag kl. 15.00 - 18.00 i OM-hallen (Nørre Allé 53) - fra og med fredag d. 8. sept. 2023, til og med fredag d. fredag d. 26. april 2024.

Søndag kl. 10.30 - 12.00 i IH-hallen (Nørre Allé 53) - fra og med søndag d. 10. september 2023, til og med søndag d. 17. december 2023.

Søndag kl.  09.00 - 10.30 i IH-hallen (Nørre Allé 53) - fra og medsøndag d. 7. januar 2024, til og med søndag d. 28. april 2024.

 

Volleyball for studerende i København til SU-venlige priser.

Volleyballhold

Volleyball - Begynder

Dette er niveauet for dig, der ikke har spillet volleyball før, eller har begrænset erfaring. Til at begynde med fokuserer vi på boldkontrol i finger- og baggerslag. Efter jul fokuserer vi på overhåndsserv og servemodtagning, men alle de andre aspekt...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Begynder/Letøvet

Dette er niveauet for dig, der ikke har spillet volleyball før, har begrænset erfaring, eller for for dig, der har lidt erfaringer fra enten KSI’s begynderhold eller andre forløb med volleyball i f.eks. gymnasiet.  I løbet af sæsonen fokuserer v...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Letøvet

Dette niveau er for dig, der har spillet en smule volleyball før - måske en eller flere sæsoner på begynderniveau eller på et højskoleophold - eller måske er du blot en generelt dygtig og lærenem boldspiller med flair for volley. Du skal kende til...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Letøvet/Øvet

På dette hold kan deltagerne lave rimelig sikre fingerslag og baggerslag. Når der serves kommer serven næsten altid over nettet, og servemodtagningen kommer forholdsvis tit op i luften, så der kan laves en hævning, der kan angribes godt på. I lø...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Øvet

For at deltage på dette hold skal du have mod på at lære 1-hæver systemet (det er ikke svært), da dette system bliver brugt på højere niveauer.  Du skal være sikker i dine grundslag, og kunne både angribe og serve med en sikkerhed, der gør det mu...
Læs mere

Se hold

-