Volleyball

Volleyball for studerende i København

KU Studenteridræt Volleyball har gennem mange år været samlingspunkt for tilflyttende volleyballspillere fra nær og fjern. Samtidig har afdelingen stor tilslutning fra voksne nybegyndere.

Vi tilbyder hold for alle niveauer - lige fra nybegyndere til rutineret.
God træning og socialt samvær er i højsædet, og vores dygtige trænere bestræber sig på at skabe de rette rammer for den bedst mulige træning. 

Det er ikke muligt, at afmelde sig et sommervolleyhold!

Fritræning:

Når du er tilmeldt et volleyhold her i sommersæsonen, har du mulighed for deltage i fritræning, som finder sted på disse dage og tidspunkter:

Fredag kl. 15.00 - 18.00 i OM-hallen - fra og med fredag d. 3. maj, til og med fredag d. 28. juni. 

Søndag kl. 09.00 - 10.30 i IH-hallen - fra og med søndag d. 5. maj, til og med søndag d. 30. juni. Dog ingen træning søndag d. 19. maj - Pinsedag - lukket. 

Volleyballhold - Sommersæson

Volleyball - Begynder (Som)

Dette er niveauet for dig, der ikke har spillet volleyball før, eller har begrænset erfaring. Til at begynde med fokuserer vi på boldkontrol i finger- og baggerslag. Herefter på overhåndsserv og servemodtagning, men alle de andre aspekter af spillet ...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Letøvet (Som)

Dette niveau er for dig, der har spillet en smule volleyball før - måske en eller flere sæsoner på begynderniveau eller på et højskoleophold - eller måske er du blot en generelt dygtig og lærenem boldspiller med flair for volley. Du skal kende til...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Øvet (Som)

For at spille på dette hold skal du være sikker i dine grundslag og kunne angribe og serve med en sikkerhed, der gør det muligt, at opbygge spiløvelser omkring disse dele af spillet. Du skal have forståelse for forsvarsspillet i forhold til taktik og...
Læs mere

Se hold

Volleyball - Rutineret (Som)

Du skal kunne spille minimum en position med 1 hæver system og du har gode præcise grundslag(din teknik skal være i orden). Formålet med holdet er at spille for at have det sjovt, vi laver det der er flertal for – hvilket altid har været spil imod h...
Læs mere

Se hold

Volleyball for studerende i København

Vi tilbyder volleyball for studerende til en overkommelig pris og med mulighed for skræddersyet niveau. (Tjek evt. vores holdliste for at se priser og niveauinddeling)

På Nørre Allé 53 - i smørhullet mellem Nørrebro og Østerbro - bliver der smashet og servet hver eneste dag, når vores mange volleyballspillere dyrker en af vores ubetinget mest populære sportsgrene, Volleyball.  

Pladserne på volleyballholdene bliver som regel revet væk, så tøv ikke! Tilmeld dig KU Studenteridræts Volleyball nu!

Volleyball - Fritræning

Der er mulighed for fritræning, hvis du er tilmeldt et volleyballhold i KU Studenteridræt:

 

OM-Hallen

  • Fredag, kl. 15:00-18:00 

Idrætshallen (September-december)

  • Søndag, kl. 09:00-10:30

Idrætshallen (Januar-april)

  • Søndag, kl. 10:30-12:00