Outdoor

Outdoor for studerende i København!

OUTDOOR i KU Studenteridræt dækker over udendørshold, ture og kurser - du kan se listen med alle "disciplinerne" ved at klikke på OUTDOOR.

 

Outdoor FAQ

Hvordan er outdoor-sæsonerne struktureret?

  • Hovedsæsonen

I september og oktober og i marts og april er der på samme vis fuld skrue på i OUTDOOR afdelingen. I november fortsætter enkelte hold lidt endnu, fx Løb og Styrke, men generelt er det for mørkt på det tidspunkt, hvor vi træner ude, til at vi kan gennemføre træning. F.eks. kan vi på mountainbike holdet ikke se stierne ordentligt. I januar og februar kører vi vores 2 traditionsrige skiture...og så starter vi op igen ude i marts, med hold, ture og kurser.

  • Sommersæsonen

Vi giver den gas om sommeren med fuld blus på aktiviteterne maj, juni og august. I juli er der typisk ferie, men som regel er der et par enkelte ture ture og et par enkelte kurser - typisk indenfor kajak og klatring.

 

Hvilket tøj og udstyr skal du have på, når du dyrker outdoor-sport?

  • Næsten alle vores outdoorhold har krav til udstyr eller påklædning. Det er som regel for din egen sikkerheds skyld, at disse krav er fremsat. Under din specifikke idrætsgren (f.eks. Kajak eller Klatring) kan du læse mere om den forventede påklædning/udstyr.