Springgymnastik

Springgymnastik for studerende i København

Spring på airtrack, mini-trampolinen og over redskaber giver et sus i maven og godt med adrenalin. Du lærer den nødvendige kropskontrol, og vi arbejder med styrken, der kræves for at gennemføre gode sikre spring.

I springgymnastik træner du mini-trampette (trampolin), spring over redskab, spring på airtrack (oppustelig bane, som er meget begyndervenlig) og spring på airtrack pro.

 

Springgymnastisk i trygge rammer hos KU Studenteridræt

Et klart fokus for træningen er, at den afvikles sikkert med trygge modtageforhold, når vi springer.

Springgymnastikken indeholder - udover at være både sjovt og spændende i sig selv - mange elementer, der nemt overføres til andre idrætsgrene. Der lægges stor vægt på et sikkert miljø med gode modtagningsforhold.

KSI tilbyder ikke træning for børn.

gymnastics copenhagen student springgymnastik

Hvilk spring arbejder vi med på holdet?

Vi tager udgangspunkt i dit niveau, og vores mål er at rykke dig og holdet skridtet videre. På årets sommerhold træner gymnaster fra hovedsæsonens to hold sammen til gensidig inspiration. Ved tilmelding forventer vi, at du gennem erfaring fra hovedsæsonens hold, eller fra træning i anden forening, er tryg ved at arbejde med udviklingen af din teknik, og kan bidrage til et ansvarsfuldt springmiljø. 
 
Typiske spring holdene har arbejdet med i hovedsæsonen:

Letøvet:
Airtrack: Araberspring, flikflak, baglæns salto og kombinationer heraf. Kraftspring, salto (lukket, hofte, strakt) og kombinationer heraf.
 
Trampet: Salto (lukket, hoftebøjet, strakt) evt. m. skruer.
 
Letøvet/Øvet:
Airtrack: Araberspring flikflak (baglæns (dobbelt) salto) evt. m. skrue. (Salto-) Kraftspring, salto (lukket, hofte, strakt) evt. m. skrue.
 
Trampet: Salto (lukket, hofte, strakt) m. skrue. Dobbelt roterende.

Springgymnastik - Letøvet og Øvet

Du har enten været med på hovedsæsonens to springhold hos KU Studenteridræt, eller har solid erfaring fra andre foreninger, så du er tryg ved at deltage på holdet, der forudsætter grundlæggende kendskab til teknik og sikkerhed i springtræningen. ...
Læs mere

Se hold

gymnastics copenhagen university students springgymnastik
gymnastics copenhagen university students gymnastik springgymnastik københavn universitet studerende

Springgymnastik til SU-venlige priser i KU Studenteridræt