Springgymnastik

Springgymnastik for studerende i København

Spring på airtrack, mini-trampolinen og over redskaber giver et sus i maven og godt med adrenalin. Du lærer den nødvendige kropskontrol, og vi arbejder med styrken, der kræves for at gennemføre gode sikre spring.

I springgymnastik træner du mini-trampette (trampolin), spring over redskab, spring på airtrack (oppustelig bane, som er meget begyndervenlig) og spring på airtrack pro.

 

Springgymnastisk i trygge rammer hos KU Studenteridræt

Et klart fokus for træningen er, at den afvikles sikkert med trygge modtageforhold, når vi springer.

Springgymnastikken indeholder - udover at være både sjovt og spændende i sig selv - mange elementer, der nemt overføres til andre idrætsgrene. Der lægges stor vægt på et sikkert miljø med gode modtagningsforhold.

KSI tilbyder ikke træning for børn.

gymnastics copenhagen student springgymnastik

Hvilke niveauer kan du tilmelde dig?

Du kan tilmelde dig to forskellige niveauer: Begynder/Letøvet og Letøvet/Øvet, hvor vi tager udgangspunkt i dit niveau, og vores mål er at rykke dig og holdet skridtet videre. Se en fuld beskrivelse af niveauerne herunder. 
 
Typiske spring holdene arbejder med, og hen i mod:

Begynder/Letøvet:
Airtrack: Araberspring, flikflak, baglæns salto og kombinationer heraf. Kraftspring, salto (lukket, hofte, strakt) og kombinationer heraf.
 
Trampet: Salto (lukket, hoftebøjet, strakt) evt. m. skruer.
 
Letøvet/Øvet:
Airtrack: Araberspring flikflak (baglæns (dobbelt) salto) evt. m. skrue. (Salto-) Kraftspring, salto (lukket, hofte, strakt) evt. m. skrue.
 
Trampet: Salto (lukket, hofte, strakt) m. skrue. Dobbelt roterende.

Springgymnastik - Begynder/Letøvet

Deltager du på på begynder /letøvet springgymnastik får du et basalt kendskab til springgymnastik, og du vil opleve en løbende udvikling i kropskontrol, balance og udfordringer i springvalg. Holdet er også åbent for alle, der har lyst til at genoptag...
Læs mere

Se hold

Springgymnastik - Letøvet/Øvet

Niveauet Letøvet/Øvet er for dig, der har været med på vores springhold over en eller flere sæsoner, eller som kommer med springerfaring fra andre foreninger eller klubber over mere end en sæson. Du enten kan, eller er lige ved at kunne, flere af...
Læs mere

Se hold

gymnastics copenhagen university students springgymnastik
gymnastics copenhagen university students gymnastik springgymnastik københavn universitet studerende