Springgymnastik

Spring, fart og kropskontrol

Spring på airtrack, mini-trampolinen og over redskaber giver et sus i maven og godt med adrenalin. Du lærer den nødvendige kropskontrol, og vi arbejder med styrken, der kræves for at gennemføre gode sikre spring.

I springgymnastik træner du mini-trampette (trampolin), spring over redskab, spring på airtrack (oppustelig bane, som er meget begyndervenlig) og spring på airtrack pro.

Et klart fokus for træningen er, at den afvikles sikkert med trygge modtageforhold, når vi springer.

 Springgymnastikken indeholder - udover at være både sjovt og spændende i sig selv - mange elementer, der nemt overføres til andre idrætsgrene. Der lægges stor vægt på et sikkert miljø med gode modtagningsforhold.

 KSI tilbyder ikke træning for børn.

gymnastics copenhagen student springgymnastik

Springgymnastik - Begynder/Letøvet

Hver træning starter med en grundig opvarmning, der har til formål at øge styrke, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Efter opvarmningen arbejder vi med stationstræning for at dygtiggøre jer teknisk. Vi tager udgangspunkt i dit niveau, og vores...
Læs mere

Se hold

Springgymnastik - Letøvet/øvet

Hver træning starter med en grundig opvarmning, der har til formål at øge styrke, koordinationsevne og kropsbevidsthed. Efter opvarmningen arbejder vi med stationstræning for at dygtiggøre jer teknisk. Vi tager udgangspunkt i dit niveau, og vores m...
Læs mere

Se hold

gymnastics copenhagen university students springgymnastik
gymnastics copenhagen university students gymnastik springgymnastik københavn universitet studerende