Vandringshold

Tag med på vandring og opdagelse i Københavns omegns skønne naturområder

- og få færdigheder til selv at tage på eventyr !

På KSI’s vandrehold skal vi på tur en række mandage idet vi sætter den ene fod foran den anden, og samtidigt lærer bl.a. at tænde bål, slå lejr, og at bruge kort og kompas. Turene med mødesteder og temaer finder du her: PROGRAM

  • Du vil blive introduceret til spændende vandreområder nær København, og gå på opdagelse i deres særegne natur og kulturhistorie.
  • For hver gang vil der være en frilufts-skill, som vi skal træne – f.eks. at kende spiselige og uspiselige urter og planter, at pakke en rygsæk perfekt og at finde tørt brænde til bålet. Når du er færdig på holdet, vil du dermed være godt klædt på til selv at tage på eventyr til fods.
  • Vandringerne foregår hveranden mandag i maj og juni fra kl. 16:30-19:30 og altid på en ny destination. Vi skal hver gang gå i omegnen af 8-10 kilometer. Som udgangspunkt er vandringerne altid i cykel- eller togafstand fra København. Du skal derfor regne med at bruge dit rejsekort i forbindelse med turene.
  • Det kræver hverken forudsætninger eller særligt udstyr at deltage på holdet – uden dog at garantere at du ikke får lyst til at købe spritnye vandrestøvler eller en fed rygsæk undervejs. Hver gang vil der blive meldt ud hvor vi skal mødes og om der er noget særligt du skal medbringe.
  • Hvad det kan være fornuftigt at medbringe kan du læse om her: UDSTYR OG PÅKLÆDNING

Det er et hyggeligt hold !

Hvor der er tid til walk and talk og det kan være en god idé at tilmelde sig KSI vandre Facebook, som bruges af deltagerne til at aftale ekstrature, lån af udstyr, udveksling af fotos, snackordning m.m.

Snor dine sko og kom med ud i naturen og få stramme lår og lækre oplevelser. Tilmeld dig (og din/e makker/e?) på Hold knappen !

___________________________________________

Vandring - begynder/letøvet (Som)

Tilmelding det opdagelseslystne vandringshold:

Se hold