Kajakkurser

Spændende kajakkurser i Danmark for studerende og andre

 _____________________________

3 dags IPP4 kursus i Esbjerg - vælg mellem 2 weekender: 

 • fredag 7. - søndag 9. juni 2024 eller
 • fredag 23. - søndag 25 august 2024.

På kurset vil vi arbejde med håndtering af strøm, bølger og vind op til 11 m/sek. Vi vil også arbejde med navigation, tidevandstabeller og turledelse. Vi vil være på vandet ca. 6 - 8 timer begge dage.

 • Vi pakker kajakker og udstyr på traileren fredag eftermiddag og tager til Esbjerg. I skal selv komme til Esbjerg, enten med det offentlige eller som samkørsel. Kajakker og udstyr tager instruktøren.
 • Der vil være et infomøde ca. 2 uger før hvert kursus hvor vi planlægger turen, taler udstyr og andet praktisk. Det vil hhv. Blive den 27/5 (7.-9. juni-kurset) og den 12/8 (23.-25. august-kurset): Begge dage fra kl. 17:00 til 18:00.
 • For at deltage, skal du have et IPP3 niveau, et nogenlunde sikkert rul, lyst til lidt krævende havforhold og erfaring med at ro 20 – 25 km om dagen.
 • Ud over kursusgebyr, må I regne med udgifter til transport af kajakker, egen transport og kost og logi fra fredag aften til søndag aften. Vi bor på Esbjerg camping.
 • Udstyr som skal medbringes er: Træktov i bæltetaske, dæks- og lommekompas, kajak- eller cykelhjelm (man kan også låne polohjelme af KSI), regnslag eller stormcaq og tøj til at holde varmen en hel dag på vandet med masser af vandgang.
 • Udstyret kommer vi nærmere ind på til infomøderne og I er også velkomne til at skrive til mig, hvis der er spørgsmål.

I kan læse normbeskrivelsen om IPP4 niveauet her:

https://drive.google.com/file/d/1NBHutT9YY8yqZgmS3AsfhJ3gjGDE08If/view

Jeg håber at I har lyst til lidt eventyr i Vesterhavet :-)

Find supplerende Pakkeliste her

Påklædning og Sikkerhed kan du læse mere om her

Bemærk: Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

 __________________________________

3 dags IPP3 kursus med tur - fredag 12. juli - søndag 14. juli 2024

Kom med på spændende "IPP3-tur" med fokus på udvikling af IPP3 kompetencer i løbet af turen.

 • Ideen er at finde noget hav og kystforhold som er lidt anderledes end vores daglige ro-vand ved havnen og Øresund.
 • Vi bor i telt, laver mad på Trangia og træner kajakfærdigheder.
 • Regn med 6-8 timer på vandet både lørdag og søndag.
 • Vi vil tage til et sted hvor forholdene er så tæt på IPP3 forhold som muligt, så det er altså vind og vejr som vi vælger lokationen ud fra - dette vil blive meddelt et par dage før vi mødes.

Vi mødes fredag eftermiddag i kajakskuret, hvor vi pakker udstyr og kajakker på traileren. Instruktøren kører med udstyr og trailer. I skal selv sørge for egen transport, enten med det offentlige eller kør-med ordning. 14 dage før sender jeg en mail ud med link til en facebookgruppe hvor I kan aftale kørsel, mad osv.

Ud over kursusgebyret må I påregne udgifter til kørsel med trailer, egen transport, kost samt camping.

Træneren glæder sig til en dejlig weekend med jer, med kajakteknik og lejrliv :-)

Find supplerende Pakkeliste her

Påklædning og Sikkerhed kan du læse mere om her

Bemærk: Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

____________________________

4 dags intensivt begynder kajakkursus (IPP2) - mandag 12. - torsdag 15. august 2024

 • På kurserne træner vi de grundlæggende færdigheder, der kræves, for at du kan færdes sikkert sammen med andre i beskyttet farvand.
 • Der er fokus på træning i alle IPP2-teknikkerne, men også på at komme på tur og få spændende kajakoplevelser sammen.
 • Du kan opnå at få IPP2-beviset ved stabilt fremmøde og god indsat
 • Læs mere om indholdet i kurserne under niveaubeskrivelserne til begynder kajakhold, som har samme indhold, men som er spredt ud over mange flere, men kortere hold træninger.

Deltagergebyret inkluderer: Træner, lån af kajak og kajakudstyr, vest samt bevisafgift til Dansk Kano og Kajak Forbund, men ikke våddragtlån og din madpakke, snacks og drikkervarer til pauserne.

Påklædning og Sikkerhed kan du læse mere om her


Bemærk: Ved tilmelding til kajakhold, -ture og -kurser tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal eller i hav.

____________________________

3 dags kajakkursus (juni) - øvet Ipp4 ved Esbjerg (som)

Tilmelding til den spændende kajaktur til Esbjerg, 7/6 - 9/6 2024, med tidevand, strømrender, sandbanker og sæler (tilmelding forudsætter man går eller har gået på øvet KSI kajakhold):

Se hold

3 dags kajakkursus (august) - øvet IPP4 ved Esbjerg (som)

Tilmelding til den spændende kajaktur til Esbjerg, 23/8 - 25/8, 2024, med tidevand, strømrender, sandbanker og sæler (tilmelding forudsætter man går eller har gået på øvet KSI kajakhold):

Se hold

3 dags kajakkursus (juli) - træning under tur - letøvet / øvet IPP3 (som)

Tilmelding til den spændende IPP3 weekend, 12/7 - 14/7 2024, hvor holdet sammen med træner Jan tager på langtur og træner en hel masse IPP3 teknikker undervejs, hvor situationen er oplagt til det:

Se hold

4 dags kajakkursus (august) - begynder IPP2 (som)

Tilmeld dig et friskt og kompakt 4-dages IPP2 begynder kajakkursus: mandag 12. - torsdag 15. august 2024 - kl. 09.00-15.00 På kurset træner vi de grundlæggende færdigheder, der kræves, for at du kan færdes sikkert sammen med andre i beskyttet fa...
Læs mere

Se hold