Squash

Intenst og sjovt

Squash er det sjove og intense spil for alle. Alt hvad du behøver er en ketcher, en bold og adgang til en squash-bane. Her er intet udstyr, der er for tungt, ingen bold der skal hentes på den anden side af hegnet, intet net som ekstra modstander. Til gengæld er der morskab og høj puls fra første øjeblik.

Squash er let at gå til, viser hurtige resultater, og bliver ved med at byde på nye udfordringer. Spillet indeholder hele tiden nye lag af teknik og strategi, som vi jagter sammen. Det er spændende, det fænger, opsluger og belønner på samme tid.

Enhver, der kan ramme en bold med en ketcher kan spille. Efter blot kort tid kan enhver med almindelig hånd-øje koordination få glæde ved spillet. Det forhold, at begge spillere deles om den samme bane, betyder, at de er sammen under konkurrencen. Det giver en unik læring og erfaring med kropsforståelse, positionering og i venlig rivalisering.

Bemærk: Du skal selv medbringe ketcher og bolde (der vil være bolde til den første træning)

Træningsperiode

  • Der trænes med træner onsdag kl. 17-19. 
  • Inkl. fritræning søndage kl. 19-21 (2 baner).
  • Sted: Grøndal MultiCenter, Hvidkildevej 64, 2400 København

Squash (Som)

Tilmeld dig her, og glæd dig til fart over feltet. Bemærk niveauet er letøvet-øvet. Dvs. du skal helst have lidt erfaring fra et andet ketcherspil eller boldspil.

Se hold

KU Studenteridræt Squash