Taekwon-Do

Maksimal styrke og effektivitet forenet i én disciplin!

Taekwon-Do er den koreanske kampkunst, hvor man lærer effektivt selvforsvar gennem teknikker, der bygger på videnskabelige principper for at generere maksimal styrke.

Taekwon-Do træning udfordrer og udvikler din fitness, din mentale styrke og din kropsfleksibilitet. Holdatmosfæren bygger på gensidig respekt og hjælpsomhed. Vigtigst af alt er det sjovt og lærerigt.

Underviser er Nikolaj Møller, der har det sorte bælte (1. dan) med det Internationale Taekwon-Do Forbund (International Taekwon-Do Federation, ITF).

"Jeg begyndte til Taekwon-Do den første måned som universitetsstuderende og fortsatte resten af min studietid. Hvor livet som studerende og de akademiske studier var en blandet fornøjelse, føltes Taekwon-Do altid bare godt. Træningen var med til at holde mig sund, glad og fokuseret. Jeg er overbevist om, at Taekwon-Do forbedrede mine akademiske resultater,” Nikolaj Møller. 

Taekwon-Do er for alle, uanset erfaring og evne. Sporten er veletableret og har udøvere verden over. Hvis du flytter væk fra Danmark, vil du højst sandsynligt kunne finde en Taekwon-Do klub i det land du tager til. Taekwon-Do teknikkerne har som mål, at vi kan forsvare os selv med maksimal kræft.

 

Taekwon-Do for studerende i København

Taekwon-Do

Taekwon-Do træning udfordrer og udvikler din fitness, din mentale styrke og din kropsfleksibilitet. Holdatmosfæren bygger på gensidig respekt og hjælpsomhed. Vigtigst af alt er det sjovt og lærerigt. Holdet er for alle.

Se hold

taekwondo københavn copenhagen