Boksning

Boksning i København for studerende!

Teknik, styrke og udholdenhed – alt i én træning

Holdtræning i Akademisk Bokse Club (ABC) er lig med boksning i trygge rammer.

ABC er motionsbokseklubben for dig, der vil prøve kræfter med boksning, og er frisk på at udfordring dig gennem effektiv og fokuseret træning. Der er ikke krav om at deltage i boksekampe, men sparring er en naturlig del af træningen. Det sker selvfølgelig under kontrollerede forhold, hvor nye medlemmer tager en øvelse ad gangen.

 

Boksetræningen består af styrke- og hurtighedstræning blandet med bokseteknik, motionstræning og sparring; nogle gange i en boksering. 

Boksetræningen er fysisk krævende og styrker din muskulatur, grundform og reflekser.

  • Letøvet/Øvet: Holdet er for dig, der har et teknisk niveau til deltage i ringtræning og let sparring, enten via tidligere sæsoner på holdet, eller i andre klubber. Du har trænet en sæson eller mere i anden bokseklub, eller har været med på vores boksehold i løbet af hovedsæsonen '23-’24.

Træningen afvikles med differentiering mellem mindre grupper for at tilgodese forskellige tekniske niveauer indenfor holdet.

Boksning - Letøvet/Øvet

Holdet er for dig, der har et teknisk niveau til deltage i ringtræning og let sparring, enten via tidligere sæsoner på holdet, eller i andre klubber. Du har trænet en sæson eller mere i anden bokseklub, eller har været med på vores boksehold i løbet ...
Læs mere

Se hold

boxing copenhagen university boksning studierabat
boxing copenhagen university københavn studierabat boksning