Boksning

Boksning i København for studerende!

Teknik, styrke og udholdenhed – alt i én træning

Boksetræningen består af styrke- og hurtighedstræning blandet med bokseteknik, motionstræning og sparring; nogle gange i en boksering. 

Boksetræningen er fysisk krævende og styrker din muskulatur, grundform og reflekser.

Boksning - Begynder

Dette er holdet for dig, der vil opleve effekten af boksningens intense grundtræning, arbejde fokuseret med slagteknik og dykke ned i kampsportens dynamikker. På holdet bliver du introduceret til boksningens grundteknikker og boksningens effektive st...
Læs mere

Se hold

Boksning - Øvet

Holdet er for dig, der har et teknisk niveau til påbegynde ringtræning og let sparring. Du har enten trænet på begynderholdet i en eller flere sæsoner, eller har erfaring fra at have trænet regelmæssigt i anden klub eller forening.

Se hold

boxing copenhagen university boksning studierabat
boxing copenhagen university københavn studierabat boksning

Holdtræning i Akademisk Bokse Club (ABC) er en populær introduktion til boksning i trygge rammer.

ABC er motionsbokseklubben for dig, der vil prøve kræfter med boksning, og er frisk på at udfordring dig gennem effektiv og fokuseret træning. Der er ikke krav om at deltage i boksekampe, men sparring er en naturlig del af træningen. Det sker selvfølgelig under kontrollerede forhold, hvor nye medlemmer tager en øvelse ad gangen.

  • Begyndere: På dette hold starter vi helt forfra, så der er intet krav om kendskab til boksning. I løbet af en sæson nås et niveau, så du har teknikken til at kunne sparre.
  • Øvede: Dette hold er for dig, der har gået til boksning en eller flere sæsoner og som minimum kræves det, at du har et teknisk niveau til påbegynde ringtræning og let sparring

Træningen afvikles samtidigt for begge niveauer i boksning, med differentiering af grupperne i dele af træningen. 

For at sikre en god og effektiv fælles teknikudvikling, optager holdet alene deltagere ved sæsonstart de første to uger af september, og de første to uger af januar.