SUP

Find friheden på SUP-boardet!

Du føler dig som kongen af vandet, når du står på et SUP-board. Det vil sige, du skal lige lære noget SUP-teknik først.

Men det kommer du nemt til og på den sjove måde, med masse af sjove og udfordrende øvelser og lege på et af KSIs SUP-hold.

  • Vi sigter lidt højt ved at love dig, at du ved stabilt fremmøde (min. 3 træningsgange) og god indsats på holdet, opnår SUP-IPP2 bevis.
  • Når du har bestået IPP2 kan du sammen med en SUP makker fritræne med KSI udstyret
  • Efter begynderholdet ig IPP2-beståelse, er det oplagt at hoppe på IPP3-holdet, hvor der kan opnås IPP3-bevis, som gør at man kan fritræne alene.
  • Du kan - hvis du består IPP2 og dermed bliver "frigivet" - fritræne i resten af sæsonen det vil sige t.o.m. 31. oktober.
  • Skulle du være så sej at du har fået bestået IPP3, kan du fritræne fra Kanonbådshuset helt frem til 30. april, hvor ny sæson starter med ny tilmelding.

Udstyr, sikkerhed, fritræning?

Læs i fanerne til venstre for tekste her

Facebook

Tilmeld jer meget gerne KSI SUP facebook, da træner lægger ekstra info og tricks her og der er plads til jeres fotos og aftaler, fx om snackordning , fritræning sammen med mere ?

Se fx videoen, hvor vi er på tur ved Jyllinge Øhav, 9. august 2022

 Træningsperioder

Holdene har træning fra KSI Kanonbådshus i september (begynderholdene) og oktober (letøvet hold) - derudover kan der fritrænes jvf. reglerne i fanen til venstre om bla. Fritræning !

SUP - Begynder IPP2

Målet med begynder niveauet er at gøre deltageren i stand til at færdes sikkert i beskyttet farvand i sommerhalvåret med vandtemperatur over 10 grader i let vind (0-3 m/s) med med kun små bølger (op til 25 cm). Ved stabilt fremøde kan deltagere op...
Læs mere

Se hold

SUP - Letøvet IPP3

Målet med IPP3 niveauet er at gøre deltageren i stand til at kunne padle sikkert hele året i vind op til 7 m/s og med havforhold der svarer her til. En forudsætning på niveauet er, at man allerede har bestået IPP2-niveauet. VIGTIGT OM TRÆNINGSTID ...
Læs mere

Se hold

 

Lidt mere om træningen i KSIs Kanonbådshus

SUP-træningen foregår fra KSIs Kanonbådshus, Kanonbådsvej 6, Holmen, hvorfra vi kan padle hele havnen rundt! Huset er fra 1837 og fuld af historisk stemning. Der er toilet, omklædning, bruser, lockers samt en sauna, som kan benyttes efter træning, hvis man har fået introduktion til tænde/slukke-funktion af Christian Engkilde, KSI. Der er også håndvægte, yogamåtter, musikafspiller, el-koger samt boulder-klatrevæg, der meget gerne må anvendes.

SUP-board opbevaring i Københavns Havn

  • Man kan have sin kajak eller SUP-board opbevaret i KSI Kanonbådshus for 2.500 kr. for 12 måneder.
  • Skriv til Christian for at aftale opbevaring og introduktion til KSI Kanonbådshus med adgangskoder m.m.: ce@kustudenteridraet.dk

Vores SUP-"sponsor" 

  • KSI-SUP-boards er indkøbt med 50% støtte fra Friluftsrådet.

Bemærk: Ved tilmelding til KSIs SUP-hold tilkendegiver du, at du kan svømme 600 meter uden pause i svømmehal.