Program vandringshold

 

 

 ● 13/5 2024: Intro til vandring på Kalvebod Fælled

○ På forårets første vandretur skal vi udforske Kalvebod Fælled, og bruge tid på at lære hinanden at kende i det fuglerige område. Samtidigt er målet at få en fornemmelse for hvilken beklædning, mad og drikke I skal have med på dagsture, og vi skal snakke om helt basal førstehjælp inden for vandring.

○ Vandringen er en rundtur, som starter og slutter på Vestamager Metrostation.

 

27/5 2024: Kort og kompas på Amager Fælled

○ Kort og kompas er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr der findes, hvis man skal vandre i f.eks. de Norske fjelde. Fra højene midt på Amager Fælled skal vi øve os i at bruge kort og kompas med udsigt ud over København og tale om naturen i byen.

○ Vandringen er en rundtur, som starter og slutter på Islands Brygge Metrostation.

 

10/6 2024: Tur-rygsækken i Hareskoven

○ Hvad skal man have med sig på overnatningstur? Hvilke styrker har forskellig udstyr? Hvordan pakker man bedst sin taske? Det skal vi øve i Hareskoven.

○ Derudover skal vi se om skovbunden gemmer på spiselige urter?

○ Vandringen er en rundtur, som starter og slutter på Hareskov Station.

 

24/6 2024: Vandring med vægt på ryggen ved Lyngby sø og Mølleåen

○ Vi putter tyngde i tasken, som om vi skulle på tur i flere dage, og mærker hvad det gør ved energien og tempoet. Vi snakker om, hvordan man kan planlægge sin egen vandretur efter lyst og evne.

○ Turen rundt om Lyngby Sø byder på en rig natur. I mølleåen holder fx isfugle og ravne til, og Lyngby Åmose er en speciel type mose af hængedyn som gynger under fødderne på en. Samtidig er det en del af et gammel forsvarsværk til at beskytte København og Mølleåen har været vigtig i den sjællandske industri. Vi smager også lidt på spiselige urter undervejs.

○ Vandringen er en rundtur, som starter og slutter på Sorgenfri Station

__________________________________________