Badminton Juleturnering 2023

Skrevet af

Connie Hansen.

D. 9. januar 2024.

Kategori:

Søndag 2. december løb årets KSI-julebadmintonturnering af i OM-hallen!

Søndag 2. december løb årets KSI-julebadmintonturnering af stablen i OM-hallen! Vi var en god gruppe, der mødte op -friske og kampklare. Vi startede med at blive inddelt i fem hold med spillere fra alle niveauer af KSI, og vi fik intro til konkurrenceformen og reglerne: Vi spillede på seks baner, hvor der hver runde blev spillet single (herre og dame) og double (herre, dame og mixed). Hvert hold var  5 eller 6 personer og spillede dermed 3 kampe hver runde. Samtidig kunne et af de 5 hold afholde pause. Runderne gik på tid, så vi spillede bare indtil tiden gik ud, hvor vinderne fik 2 point og taberne fik 1 point. Hvis man fik mere end dobbelt så mange point som sine modstandere fik man 3 point, og de fik 0. Hvis man havde lige point når tiden gik ud, skulle man spille om det afgørende point. Med reglerne på plads gik vi i gang med stor kampgejst.

Der var mange hårde og spændende kampe i løbet af runderne, og det var spændende at spille med både dem man kendte fra sit eget træningshold og dem fra andre niveauer. Efter mange hårde kampe var det tiltrængt, at Jesper kom med snacks. Kiks, chokolade og gulerødder, samt kål og broccoli og meget andet godt. Efter vi var færdige med alle 8 runder, var det på tide at kåre en vinder. Dog var det tæt i toppen, da både hold 1, 3 og 4 delte førstepladsen med 39 point. Det hele blev afgjort med en god omgang sten-saks-papir. Efter at have vundet første runde, gik Jay op og sikrede sejren for mit hold, hold 3. Der blev uddelt diplomer, og første og andenplads kunne bl.a. vælge mellem t-shirts, hatte og trøjer.

Det blev en rigtig sjov dag, hvor vi fik lov til at møde nye mennesker, få en god omgang træning og ikke mindst spillet en masse badminton!

Har du lyst til at gå på et af KU Studenteridræts badmintonhold, så kan du læse mere her.