Ny hjemmeside giver dig flere fordele

D. 24. marts 2022.

Kategori:

KU Studenteridræt har fået ny hjemmeside! Læs om de nye funktioner. Bl.a. mobilvenlighed og ny SMS-funktion.

Markus Ambrosius, Digital Kommunikationsmedarbejder

 

Psst! Har du lagt mærke til, at noget er blevet anderledes? Det har du formentlig - hvis du vel at mærke ikke er et nyt medlem. Du har nok bemærket, at vi har fået ny hjemmeside. Vi har skiftet hjemmesideadressen fra usg.dk til kustudenteridræt.dk. Vi har fået nyt tapet på væggene - de tidligere purpur omgivelser er udskiftet med en marineblå, som du kender fra vores sociale medier. Men det er naturligvis ikke kun æstetik og navn, der er blevet nyt. I denne artikel gennemgår vi den nye hjemmeside og dens mest centrale funktioner.

 

Mobilvenlig hjemmeside

En af KU Studenteridræts mærkesager, da vi besluttede os for at få ny hjemmeside, var naturligvis, at den skulle være responsiv på alle enheder - eller mobilvenlig som det ofte bliver kaldt. Det vil sige, at det er underordnet, hvorvidt du tilgår vores hjemmeside via din computer, din smartphone eller en tablet - design og interface tilpasser sig den pågældende enhed. Som telefonbruger er det derfor slut med at zoome ind og forsøge at få pølsefingrene til at ramme de rigtige links, når man navigerer rundt på vores hjemmeside. 

 

Tilmelding, afmelding og holdskifte

Det er ikke noget nyt, at man kan tilmelde -og afmelde sig hold online. Men vi tør godt love, at kustudenteridraet.dk's nye betalingsmodul og holdoversigt kommer til at gøre det markant nemmere og mere gnidningsfrit at shoppe hold. Indtil nu har det været et administrativt puslespil, hver gang en deltager har ønsket at skifte hold. Skal deltageren betale mere for det nye hold? Eller skal deltageren have penge retur? Disse spørgsmål har været svære at give et entydigt svar på, eftersom der er over 1700 mulige kombinationer, når deltagere skifter internt mellem vores respektive hold. Ønsker deltageren f.eks. at skifte fra Hip Hop-dans til Klatring? Eller fra Kajak til Krydsfit? Og sådan kan man blive ved i et hav af kombinationer, der alle giver et forskelligt regnestykke. Den nye hjemmeside og det nye system kommer til at strømline denne proces, så vores deltagere forhåbentlig oplever endnu større transparens og lethed i købsprocessen. 

 

Forbedret kommunikation (Email, SMS)

Vores nye hjemmeside -og medlemssystem gør, at vi nemmere og hurtigere kan få fat i vores medlemmer, når der er et akut behov for kontakt. Det kan f.eks. være i forbindelse med akutaflysninger af træningspas eller, som det desværre har vist sig nødvendigt at gøre i løbet af det sidste halvandet år, kontakte medlemmer i forbindelse med smitteopsporing, hvis en holdkammerat eller træner er testet positiv for COVID-19. Selvom anledningen for den akutte kommunikation ofte er ærgerlig eller alvorlig, så er det vigtigt, at vi hurtigt kan få fat i jer. Derfor har vi endelig fået mulighed for at sende akut-beskeder ud via SMS og ikke alene email, såfremt man som medlem ønsker dette. 

 

I slutningen af ansøgningen vil jeg redegøre for de medier og digitale værktøjer, jeg har erfaring med. 

Foruden disse kernefunktioner vil den nye hjemmeside være hurtigere, mere overskuelig og nemmere at navigere i. Hvis du eller nogen af dine holdkammerater har spørgsmål, kritik eller idéer til den nye hjemmeside, så kontakt Markus Ambrosius på maa@kustudenteridraet.dk