Klubsvømning til DM for hold

D. 27. november 2023.

Kategori:

En rejse gennem konkurrence og fællesskab! 🏊‍♂️🏆 Læs om de stærke præstationer, nye klubrekorder og en rejse gennem gamle minder.

I hård konkurrence med det danske elitemiljø inden for svømning deltog KU Studenteridræts Klubsvømmere d. 17.-19. november i DM for hold (DMH).

Dette er stævnet, hvor der ikke konkurreres individuelt, men derimod som et samlet hold. Klubben deltog i den åbne klasse og lå længe til en podieplacering, men måtte i sidste ende tage til takke med en samlet 5. plads. Der blev leveret mange stærke præstationer, og ikke mindre end fire klubrekorder stod for fald! Den samlede pointstilling kan ses her: Pointstilling. De individuelle resultater kan ses her: Løbsresultater.

Stævnet var for mange en ”trip down-memory-lane” med overnatning i et klasselokale, fællesspisning i spisesal og hårde løbsprogrammer. Lørdag aften blev der dog også tid til at få en enkelt øl på en lokal bar, noget som står i stærk kontrast til de øvrige klubber.

KU Studenteridræts Klubsvømning forventer at deltage igen næste sæson og håber på at kunne forbedre både individuelle og kollektive præstationer og hermed igen være med i kampen om podiepladserne i den åbne klasse.

 

Svømmeklubbens deltagelse ved DMH var muliggjort med midler fra KU Studenteridræts elitepulje. Læs mere om, hvordan du kan søge finansiering her.

KU Studenteridræt Svømmeklub Københavns Universitet