GDPR - Personoplysninger

Når du klikker rundt på hjemmesiden kan der blive indsamlet statistiske data (”cookies”). Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med køb af medlemskab hos KU Studenteridræt, samt til udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Medlemmer, der ønsker at tilmelde sig hold hos KU Studenteridræt, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er medlemmets ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

KU Studenteridræt behandler personoplysninger med omhu, og bruger dem kun til disse formål:

  • Validering af medlemmers identitet i forhold til studiestatus og tilskud fra offentlige instanser. 
  • Overholdelse af lovkrav fx i forbindelse med sikker identifikation, gennemførelse af betalinger og forebyggelse af økonomisk kriminalitet.
  • KU Studenteridræt bruger kun dine personoplysninger til specifikke formål, som vi har oplyst dig om, eller som du har givet dit samtykke til ved tilmelding til et hold. Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne tilbyde den serviceydelse, vi mener, der skal være for, at et hold kan være velfungerende, eller som er påkrævet for at kunne opfylde retlige forpligtelser.
  • KU Studenteridræt deler kun dine personoplysninger, hvis loven kræver det, eller hvis du har givet os tilladelse til det. 
  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, få tilsendt en kopi heraf, og hvad vi skal bruge dem til. 
  • KU Studenteridræt rydder automatisk op i tidligere medlemmers personoplysninger, når de ikke længere kan tilmelde sig, eller når deres data bedømmes forældet. På grund af dokumentationskrav fra Københavns Kommune opbevares almindelige medlemsoplysninger i op til 5 år efter udmeldelse. Data slettes herefter.